Skiverhuur : Sauze d'Oulx
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-7° / 3°
Last significant snowfall
vrijdag 03 apr.

Sauze d'Oulx

1430 m - 3334 m
62
15
29
Pistes: 323175

Le Sauze d’Oulx is een Italiaans station, vlakbij de Franse grens, dat zich in de zuidelijke Alpen bevindt. Dit station staat bekend om zijn zonnige hellingen, dankzij zijn volledig zuidgerichte ligging, maar ook om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het skigebied Via Lattea strekt zich uit tussen 1350 en 2840 meter hoogte. Het bestaat uit gevarieerde pistes zowel qua landschap als qua moeilijkheidsgraad. In dit charmante station kunt u de rustige en beschermde natuur ontdekken en tegelijkertijd genieten van wintersport. Dit skigebied is het belangrijkste van Italië, met 400 km pistes, en verbindt 5 stations met verschillende sferen.

De streek heeft als voordeel dat het een gewaardeerde hoeveelheid sneeuw heeft. Het station beschikt weliswaar over sneeuwkanonnen om de pistes perfect te maken. Het station richt zich voornamelijk op alpineskiërs. Liefhebbers van langlaufen kunnen zich desondanks uitleven op de 20 daartoe bestemde pistes van het station. Le Sauze d’Oulx is perfect voor gezinnen met kinderen. Er worden immers activiteiten voor hen georganiseerd met een kindertuin, een skischool en meerdere rodelpistes.

Het station beschikt over alle voorzieningen, zoals kroegen, restaurants en winkels voor skiverhuur. De hartelijke sfeer van het station zal u bekoren dankzij het bruisende nachtleven in Le Sauze d’Oulx. kroegen en discotheken om te ontdekken. Beleef na het skiën fijne momenten samen met het gezin of met vrienden in de verschillende restaurants van het station, waar u de finesse van de Italiaanse berggastronomie kunt ontdekken.

Kies voor de huur van uw skimateriaal voor onze Lo Sportivowinkel, die gunstig gelegen is aan de voet van uw verblijfplaats, aan de voet van de pistes.

Vælg en butik