Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1200-3250 m
Alpineskiën
425 Km
Noords skiën
153 Km
Skiliften
160
Skipistes
111296537

Skiverhuur Arc 1800

Les Arcs 1800, gelegen in het hart van het skigebied Paradiski, is het meest dynamische en grootste dorp van het skistation Les Arcs. Dankzij de kwaliteit van zijn skigebied Paradiski bent u er zeker van dat u een onvergetelijk verblijf in de bergen zult hebben. Er zijn immers niet minder dan 2 gletsjers, 3 bergtoppen van meer dan 3000 meter en een gebied van 425 km met 242 pistes voor u!

Les Arcs 1800 biedt gezinnen ook vanaf ‘s morgens vroeg opvang voor de kinderen aan in een ludieke ruimte, waar alles in het werk gesteld is om hen te leren skiën vanaf de leeftijd van 3 jaar. Daarna kunt u zich naar één van de 160 skiliften begeven, die u naar de top van de pistes van skigebied Paradiski brengen, en op die manier prachtige uitzichten op de omgeving ontdekken. Paradiski beschikt ook over 2 snowparks, 5 boardercrosses en 2 halfpipes om tegemoet te komen aan de verwachtingen van liefhebbers van nieuwe glijsporten. Laat u ten slotte verleiden door de nachtelijke skisessies om de geneugten van een afdaling bij fakkellicht te ontdekken.

Houdt u van de natuur? 8 “Pistes natur’’” (niet-afgestampte natuurpistes, die bewegwijzerd en beveiligd zijn door de pisteverantwoordelijken) wacht op u zodat u de uitgestrekte, witte vlaktes en hoge dosissen adrenaline kunt ontdekken.

Hebt u geen zin in skiën? Les Arcs 1800 beschikt over vele troeven die vakantiegangers kunnen bekoren: Van sneeuwschoenwandelingen tot parapente, en van speed riding tot een bezoek aan het iglodorp: u zal zich niet vervelen!

En aan het einde van de dag, afspraak in één van de restaurants van het station. Traditionele keuken of klassieke keuken, keuze in overvloed. U kunt vervolgens de avond afsluiten in de discotheken of kroegen tot midden in de nacht... Of ga uitrusten om de volgende ochtend weer in topvorm op de pistes te staan!

Kies nu uw Arcs 1800-winkel voor skiverhuur of ga naar onze Arcs 1600- of Arcs 2000-winkels.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Skiset Aiguille Grive
Skiset Aiguille Grive
Area : --
Adres : Résidence Aiguille Grive - Charmettoger
Skiset Alpages du Chantel
Skiset Alpages du Chantel
Area : --
Adres : Résidences MGM Alpages du Chantel
Skiset Alpiski
Skiset Alpiski
Area : --
Adres : Village du Charvet
Skiset Altezza
Skiset Altezza
Area : --
Adres : Hôtel Paradiso
Skiset Charvet – Belles Challes
Skiset Charvet – Belles Challes
Area : --
Adres : Résidences Belles Challes - Le Charvet
Skiset Golf Sport 1800
Skiset Golf Sport 1800
Area : --
Adres : Hôtel du Golf
Skiset Le Belmont
Skiset Le Belmont
Area : --
Adres : Résidence Le Belmont - Charmettoger
Skiset Tournavelles
Skiset Tournavelles
Area : --
Adres : Résidence Les Tournavelles - Galerie commerçante des Villard
Skiset Villards – Aiguille des Glaciers
Skiset Villards – Aiguille des Glaciers
Area : --
Adres : Galerie Aiguille des Glaciers - Les Villards