Skiverhuur : La Toussuire
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-3° / 2°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

La Toussuire

1100 m - 2620 m
310
33
68
Pistes: 2556349

La Toussuire, gelegen in de vallei van de Arvan in de Savoie, is het ideale skioord voor een sportieve vakantie met het gezin. Het is ook één van de eerste skistations, opgericht in 1923 ter gelegenheid van de eerste, officiële skiwedstrijd. Het station is ook een plek waar vele topsporters geboren zijn, zoals de skiër Jean-Pierre Vidal, gouden medaille in de slalom op de Olympische Winterspelen van Salt Lake City in 2002.

Dankzij zijn geografische ligging geniet La Toussuire een bevoorrechte toegang tot de 310 km pistes van het skigebied van Les Sybelles. Het gebied bestaat uit 124 pistes voor skiërs en snowboarders van alle niveaus. Er is alles in het werk gesteld om u te laten genieten van een optimale besneeuwing en ideale skiomstandigheden: 441 sneeuwkanonnen, die 70% van het gebied bedienen, en 76 skiliften.

Vindt u alpineskiën te klassiek? La Toussuire beschikt over twee snowparks, een boardercross, 25 km langlaufpistes, ski touring, telemarken, tochten met de sneeuwscooter en ski-jöring. Er is echt voor ieder wat wils! U kunt er ook de erfenis van dit historische station ontdekken in het ‘Musée de l’Opinel’ en het Erfgoedmuseum. Neem ten slotte wat tijd om te ontspannen tijdens de avonden met het gezin of met vrienden in de verschillende kroegen en restaurants van het station.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in La Toussuire een winkel en uw reisdatums uit, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen een verlaagde prijs te huren.

Kinderopvang & Skilessen
Halte-Garderie La Ruche - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Everyday from 8:45am to 5:15pm
Prices: 33 € / day - 23 € ½ day
Dining hall: yes
Club enfant La Ruche - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Monday to Friday from 9:00am to 12:00am and from 2:00pm to 5:00pm
Prices: 37 € / day - 27 € ½ day
Dining hall: yes
Le Bonhomme de neige (ESI) - Sneeuwtuin
From: 2 ½ years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: No prices available
Dining hall: no