Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1550-3450 m
Alpineskiën
300 Km
Noords skiën
44 Km
Skiliften
88
Skipistes
23664027

Skiverhuur Val d'Isère

Val d'Isère is een wintersportplaats gemaakt voor skiërs, snowboarders en beoefenaars van telemarken van alle niveaus. De verscheidenheid aan pistes geeft Val d'Isère de status van prestigieuze wintersportplaats. Midden in de Espace Killy biedt Val d’Isère de skiërs meer dan 300 km pistes en talloze activiteiten: sneeuwscooters, skiën buiten de pistes, tochten op sneeuwschoenen, alpineskiën, langlaufen, schaatsen, snowboarden, telemarken… Ter plaatse skimateriaal huren in Val d'Isère is kinderspel, want het hele seizoen zijn er talloze Skiset-winkels aanwezig. Degenen die dol zijn op freestyle, zullen verrukt zijn over de twee snowparks, de klimmers over de twee ijswatervallen. Voor fans van langlaufen, stelt de Espace Killy gratis 44 km pistes waaronder 7 km voor skating ter beschikking. Sportievelingen zullen ingenomen zijn met Val d'Isère, wintersportplaats met een internationale reputatie. In de sportclubs van Val d’Isère zijn al tal van kampioenen ontstaan. In 1948 werd Henri Oreiller dubbel bekroond met de gouden medailles voor de onderdelen combinatie en afdalingen op de Olympische Spelen van St Moritz. De zussen Goitschel werden ook bekend vanwege hun prestaties en in 1968 behaalde Jean-Claude Killy drie gouden medailles op de Olympische Spelen van Grenoble. Niet-skiërs profiteren van het traditionele karakter van de wintersportplaats en kunnen de kerk evenals de boerderij van Adroit bezoeken. Val d'Isère, dat is ook après-skiën om van te dromen! Fuifnummers zien in Val d'Isère een favoriete wintersportplaats met modieuze bars, typische zeer aangename bergrestaurants en straten waarin het gezellig is tot in de kleine uurtjes. Ook liefhebbers van shopping kunnen hun geluk niet op.
In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Aigle des neiges
Aigle des neiges
Area : --
Adres : Place de l'Eglise
Hors Limites
Hors Limites
Area : --
Adres : Immeuble Croix du Sud
Killy Sport
Killy Sport
Area : --
Adres : Place Moufilier
Pro Shop Killy Hotel Avenue Lodge
Pro Shop Killy Hotel Avenue Lodge
Area : --
Adres : Avenue Olympique
Skiset La Daille
Skiset La Daille
Area : La Daille
Adres : Imm. Daille Soleil
Snowberry Slopeside
Snowberry Slopeside
Area : --
Adres : résidence Aquila rond point des pistes
Snowberry Streetside
Snowberry Streetside
Area : --
Adres : immeuble le choucas avenue olympique