Hoogte
1250-2284 m
Alpineskiën
175 Km
Noords skiën
102 Km
Skiliften
83
Skipistes
346711

Skiverhuur Santa Cristina

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Santa Cristina de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Santa Cristina, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Santa Cristina hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Santa Cristina, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Santa Cristina zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Santa Cristina een ongeloofelijk skigebied aan. Santa Cristina is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Santa Cristina een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Santa Cristina te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Santa Cristina komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Fistol Ski
Fistol Ski
Area : --
Adres : Via Dursan 78