Skiverhuur : Passo Tonale
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-8° / 1°
Last significant snowfall
dinsdag 31 mrt.

Passo Tonale

1121 m - 2585 m
100
30
Pistes: 11236

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Passo Tonale de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Passo Tonale, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Passo Tonale hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Passo Tonale, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Passo Tonale zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Passo Tonale een ongeloofelijk skigebied aan. Passo Tonale is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Passo Tonale een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Passo Tonale te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Passo Tonale komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik