Skiverhuur : Livigno
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-10° / 1°
Last significant snowfall
dinsdag 31 mrt.

Livigno

1816 m - 3000 m
115
40
31
Pistes: 293712

De gemeente Livigno wordt ook het “kleine Tibet” genoemd en bevindt zich in Lombardije, in de Italiaanse Alpen. De vele chalets maken er een erg gezellig en authentiek station van, en het station ligt bovendien op de zuidelijke helling van de Alpen, waardoor het er uitzonderlijk zonnig is.
Het skigebied van Livigno, dat geprezen wordt door de goede skiërs en waarvan het hoogste punt op 2900 m hoogte ligt, heeft een permanente hoeveelheid sneeuw gedurende het hele seizoen. Dit gebied biedt skiërs 115 km pistes aan, geschikt voor alle niveaus. Zo kunnen de meest ervaren skiër gebruikmaken van de 12 zwarte pistes en de aangeduide en beveiligde freeridezones. Beginners en gemiddelde skiërs kunnen daarentegen tijdens hun hele verblijf oefenen op de vele blauwe en rode pistes.

Freestylers van elk niveau worden niet vergeten, dankzij de twee snowparks en een boardercross. Het eerste snowpark is dat van Mottoline met 4 lines (S-M-L-XL), waardoor zowel beginners als gevorderden kunnen oefenen en zichzelf een plezier doen op de rails, de sprongen en de andere modules. Het tweede is het Livigno Park 3000 in de Carosello, die onder andere geliefd is voor zijn Big Air en zijn achtergrondmuziek. En omdat het leven niet alleen bestaat uit alpineskiën biedt het station u 30 km langlaufpistes aan, verdeeld over twee circuits van 20 km en 10 km. Het eerste circuit wordt door zijn groot hoogteverschil aangeraden aan de meest ervaren sporters. Klein extra’tje: een piste van 2 km wordt tot middernacht verlicht!

Als après-ski, als u nog energie te over hebt, raden we u aan de Fat bike te testen, met een ronde van ongeveer 20 km op een speciale fiets. Naast deze bijzondere activiteit kunt u ook schaatsen, ijsklimmen of tochtjes met de sneeuwscooter maken. Als ontspanning zijn er een cinema, een bowling, winkels voor skiverhuur en allerlei uitstapjes om de streek te ontdekken. Er zijn ook veel gezellige kroegen en chalets om wat te drinken en feest te vieren.

Kies voor de huur van uw skimateriaal voor onze Vertigowinkel, gunstig gelegen aan de voet van uw verblijfplaats, aan de voet van de pistes.