Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
620-1957 m
Alpineskiën
279 Km
Skiliften
91
Skipistes
13412817

Skiverhuur Söll

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Söll de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Söll, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Söll hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Söll, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Söll zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Söll een ongeloofelijk skigebied aan. Söll is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Söll een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Söll te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Söll komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in Söll, ontdek dan onze andere skigebieden in Kaisergebirge : skioord Ellmau, skioord Scheffau. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Snow & Fun
Snow & Fun
Area : --
Adres : Dorf 133