Hoogte
1507-2300 m
Alpineskiën
41 Km
Noords skiën
2 Km
Skiliften
12
Skipistes
13235

Skiverhuur Oetz

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Oetz de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Oetz, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Oetz hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Oetz, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Oetz zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Oetz een ongeloofelijk skigebied aan. Oetz is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Oetz een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Oetz te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Oetz komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Age Sport
Age Sport
Area : --
Adres : Hauptstrasse 61