Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
900-1350 m
Alpineskiën
21 Km
Noords skiën
4 Km
Skiliften
17
Skipistes
513131

Skiverhuur La Bresse

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Bresse de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Bresse, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Bresse hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Bresse, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Bresse zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Bresse een ongeloofelijk skigebied aan. La Bresse is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Bresse een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Bresse te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Bresse komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in La Bresse, ontdek dan onze andere skigebieden in Massif des Vosges : skioord Bitschwiller les Thann, skioord Markstein, skioord Xonrupt-Longemer. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Sports Passion
Sports Passion
Area : Les champions
Adres : 1, 3 rue Hohneck