Skiverhuur : La Bresse
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

La Bresse

900 m - 1350 m
21
4
17
Pistes: 513131

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is La Bresse de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in La Bresse, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in La Bresse hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in La Bresse, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van La Bresse zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt La Bresse een ongeloofelijk skigebied aan. La Bresse is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt La Bresse een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft La Bresse te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar La Bresse komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français de La Bresse - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: From 9:15 am to 11h15 and from 3:00pm to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 21 € ½ day
Garderie La Maison des enfants - Kinderopvang
From: 18 month
Openning hours: Everyday from 8:45am to 5:15pm
Prices: 38 € / day - 28.50 € ½ day
Dining hall: no
La Ludoneige - Kinderclubs
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9 am to 5 pm
Prices: 55 € / day - 49 € ½ day
Dining hall: no
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 11:15am to 12:15am
Prices: 19€ / hour
Dining hall: no