Sluiten
Kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : La Rosière / Eucherts
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
wo 30
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
0° / 14°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

La Rosière / Eucherts

1450 m - 2650 m
160
7
38
Pistes: 8253215

La Rosière-Les Eucherts, gelegen in het hart van de Haute Tarentaise, op 1850 meter hoogte, is een gezinsvriendelijk station. Dankzij zijn volledig zuidgerichte ligging is het er uitzonderlijk zonnig. Bovendien verbindt het skigebied van San Bernardo de stations van La Rosière en van La Thuile en biedt hij u het eerste Frans-Italiaanse skigebied aan! 80 pistes verdeeld over 150 km en bediend door 38 skiliften: 8 groene pistes, 25 blauwe pistes, 32 rode pistes en 15 zwarte pistes! U kunt er genieten van een prachtig uitzicht op de Mont Blanc, de gletsjer van Ruitor en de Col du Petit St-Bernard.

In het skigebied kunt u ook genieten van 2 “snowzones” met snowparks van verschillende niveaus: een boardercross, een snowcrosszone, een snowkitespot en een speed riding. Maar dat is niet alles! La Rosière beschikt ook over 2 slalomstadions, 2 rodelpistes, 2 langlaufpistes en 3 wandelpaden.

Nadat u uw ski’s weer aan de haak gehangen hebt, kunt u zich ontspannen in de wijk van Les Eucherts in La Rosière en het prachtige uitzicht op de volledige Haute Tarentaise bewonderen. Bovendien kunt u met het Skibusnetwerk makkelijk naar het centrum van het station gaan om er te genieten van de vele restaurants en kroegen van het station.

Kies meteen uw winkel voor skiverhuur in La Rosière-Les Eucherts en uw reisdatums uit, en klik vervolgens op Verder. U kunt uw skimateriaal ook huren in het centrum van het station van La Rosière.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Garderie Le club des Galopins - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 25 € ½ day - 47.50€ / day (lunch included)
Dining hall: yes