Hoogte
1450-2650 m
Alpineskiën
154 Km
Noords skiën
7 Km
Skiliften
38
Skipistes
8253215

Skiverhuur La Rosière / Eucherts

La Rosière-Les Eucherts, gelegen in het hart van de Haute Tarentaise, op 1850 meter hoogte, is een gezinsvriendelijk station. Dankzij zijn volledig zuidgerichte ligging is het er uitzonderlijk zonnig. Bovendien verbindt het skigebied van San Bernardo de stations van La Rosière en van La Thuile en biedt hij u het eerste Frans-Italiaanse skigebied aan! 80 pistes verdeeld over 150 km en bediend door 38 skiliften: 8 groene pistes, 25 blauwe pistes, 32 rode pistes en 15 zwarte pistes! U kunt er genieten van een prachtig uitzicht op de Mont Blanc, de gletsjer van Ruitor en de Col du Petit St-Bernard.

In het skigebied kunt u ook genieten van 2 “snowzones” met snowparks van verschillende niveaus: een boardercross, een snowcrosszone, een snowkitespot en een speed riding. Maar dat is niet alles! La Rosière beschikt ook over 2 slalomstadions, 2 rodelpistes, 2 langlaufpistes en 3 wandelpaden.

Nadat u uw ski’s weer aan de haak gehangen hebt, kunt u zich ontspannen in de wijk van Les Eucherts in La Rosière en het prachtige uitzicht op de volledige Haute Tarentaise bewonderen. Bovendien kunt u met het Skibusnetwerk makkelijk naar het centrum van het station gaan om er te genieten van de vele restaurants en kroegen van het station.

Kies meteen uw winkel voor skiverhuur in La Rosière-Les Eucherts en uw reisdatums uit, en klik vervolgens op Verder. U kunt uw skimateriaal ook huren in het centrum van het station van La Rosière.

De winkels in het skioord
Olympic Sports les Eucherts
Olympic Sports les Eucherts
Area : --
Adres : Place des Eucherts
Snow Cimes exclusiv. CGH
Snow Cimes exclusiv. CGH
Area : --
Adres : Résidence Les Cimes Blanches