Skiverhuur : St. Johann in Tirol
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
-2° / 7°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

St. Johann in Tirol

660 m - 1600 m
43
17
Pistes: 16234

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is St. Johann in Tirol de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in St. Johann in Tirol, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in St. Johann in Tirol hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in St. Johann in Tirol, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van St. Johann in Tirol zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt St. Johann in Tirol een ongeloofelijk skigebied aan. St. Johann in Tirol is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt St. Johann in Tirol een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft St. Johann in Tirol te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar St. Johann in Tirol komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.