Sluiten
Kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Mühlbach
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Mühlbach

860 m - 2000 m
120
8
33
Pistes: 52418

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Mühlbach de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Mühlbach, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Mühlbach hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Mühlbach, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Mühlbach zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Mühlbach een ongeloofelijk skigebied aan. Mühlbach is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Mühlbach een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Mühlbach te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Mühlbach komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik