Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Seefeld
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
do 19
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
1° / 17°
Last significant snowfall
zondag 14 apr.

Seefeld

Seefeld, een traditioneel Oostenrijks station met 1001 mogelijkheden
Het dorp van Seefeld bevindt zich in het hart van de Tiroolse Alpen in Oostenrijk. Het traditionele, gezinsvriendelijke en authentieke skistation van Seefeld verwelkomt u met zijn kwaliteitsvolle sneeuw, 15 skiliften en meer dan 20 km alpineskipistes, die allemaal over sneeuwkanonnen beschikken, en 20 ha langlaufpistes. Het station beschikt over winkels, skiverhuur en restaurants om uw verblijf zo leuk mogelijk te maken.

Genieten van wintersporten in Seefeld
Seefeld is een skistation dat alles heeft om u te bekoren. U kunt er alpineskiën op één van de 14 pistes, snowboarden in het snowpark van het station of langlaufen in een gebied van 20 ha. Eén van de specialiteiten van het station is dat er zowel overdag als 's nachts aan alpineskiën en langlaufen gedaan kan worden. De 2,3 km alpineskipistes en de 3 ha langlaufpistes zijn immers verlicht.

Goed om te weten: ontdek de winterwandeltochten
In Seefeld kunt u een buitengewone activiteit ontdekken: de winterwandeltocht. Het gebied beschikt over 142 km paden voor wandeltochten. De paden lopen door besneeuwde valleien, bossen, bergen en de mooiste landschappen van Tirol.

Rodelen voorop in Seefeld
Na een ochtend of hele dag op de skipistes kunt u de dag afsluiten met het gezin op de vele rodelpistes van Seefeld. Het skistation beschikt over vele winkels voor skiverhuur, waarvan er enkele zelfs sleeën verhuren!

Om Oostenrijk te ontdekken, en in het bijzonder Tirol in de winter, is Seefeld het station bij uitstek. Dankzij zijn omgeving en activiteiten bezorgt het station u een geslaagd verblijf. Natuurlijk beschikt het station van Seefeld ook over een Skisetwinkel, waar u al het nodige materiaal kunt vinden, zoals skiverhuur, om van uw verblijf te kunnen genieten.

Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding