Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1430-2600 m
Alpineskiën
150 Km
Noords skiën
10 Km
Skiliften
30
Skipistes
2028329

Skiverhuur Valloire

Aan de voet van de beroemde bergpassen van Galibier en van Le Télégraphe ligt Valloire, een van de belangrijkste skistations van de vallei van La Maurienne.Valloire is een authentiek gebleven dorp, gebouwd rondom zijn barokke kerk uit de zeventiende eeuw. Het zijn de 1300 vaste bewoners die de ziel van deze plaats vormen en die u bij uw komst een warm onthaal zullen bereiden. Er heerst een gezinsvriendelijke en rustgevende atmosfeer.Valloire, dat verbonden is met het buurstation Valmeinier door een geweldig skigebied, biedt u alle mogelijke skiplezier. De pistes zijn perfect aangedrukt en beveiligd en geven u de mogelijkheid te skiën zoals u wilt: 150 km aan pistes voor alle niveaus, 370 sneeuwkanonnen (u kunt met de skiën nog ondergebonden terug naar uw accommodatie van december tot eind april) en alle activiteiten van de glijsport: ski, snowboard (snowpark), carving, telemark, 25 km langlaufpistes, zwerftochten op de ski, enz.
U wilt uw ski's huren in Valloire, ontdek dan onze andere skigebieden in Les Cerces : skioord Montgenèvre, skioord Valfréjus, skioord Valmeinier. Tot ziens op de pistes.
In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Val d'Auréa Snow & Bike I
Val d'Auréa Snow & Bike I
Area : --
Adres : Avenue de la Vallée d'Or