Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1550-2620 m
Alpineskiën
120 Km
Skiliften
20
Skipistes
816104

Skiverhuur Saint Sorlin d'Arves

Saint-Sorlin-d'Arves, om de bergen op een andere manier te ontdekken
In het hart van de Savoie en van de Maurienne-vallei verleidt het station van Saint-Sorlin-d’Arves u met zijn authentieke charme en de kwaliteit van zijn voorzieningen. Een dorpsstation waar u een aangenaam verblijf in de bergen kunt doorbrengen, zowel met de ski’s als te voet, en de natuurschatten en het patrimonium van het station kunt ontdekken.

Het skigebied van Saint-Sorlin-d’Arves
Het skistation van Saint-Sorlin-d’Arves ligt tegenover de prachtige Aiguilles d’Arves en aan de voet van de Col de la Croix de Fer en de gletsjer Étendard. Op 1550 meter hoogte hebt u hier toegang tot het prachtige skigebied van Sybelles en zijn 120 km pistes (in de streek van Saint-Sorlin-d’Arves), die geschikt zijn voor skiërs en snowboarders van alle niveaus: 10 groene pistes, 13 blauwe pistes, 7 rode pistes en 4 zwarte pistes, bediend door 20 skiliften. Bovendien zorgen 147 kunstmatige besneeuwers gedurende het hele winterseizoen voor kwaliteitsvolle sneeuw op de 128 pistes, die tussen 1100 m en 2620 m hoogte liggen. Daarnaast beschikt Saint-Sorlin-d’Arves over een snowpark en een freestyle airbag die liefhebbers van veel sensatie zullen bekoren. Ten slotte wachten er 7 langlaufpistes op de liefhebbers van deze discipline, met prachtige uitzichten van 360° op de omliggende bergtoppen.

Een station om de bergen op een andere manier te ontdekken
Saint-Sorlin-d’Arves is vooral een dynamisch skistation waar u de bergen op heel wat manieren kunt ontdekken: bewegwijzerde sneeuwschoenwandelingen die toegankelijk zijn voor groot en klein, hondensleetochten, tochten met een ezel, tochten met de sneeuwscooter of parapente. Met de stoeltjesliften van Choseaux en Plan Moulin krijt u toegang tot uitzonderlijke uitzichten op de Aiguilles d’Arves en de gletsjer Étendard.
U hebt er ook de mogelijkheid om te herbronnen in een ruimte voorbehouden voor wellness en reflexologie in het hart van het station. Grijp ten slotte uw kans om de plaatselijke producten te ontdekken bij de producenten of in de restaurants van het station, zoals de Beaufort AOP van de Arves, waar het station trots op is. U kunt zich bovendien begeven naar de kaasmakerijcoöperatie van Saint-Sorlin-d’Arves vanaf de wandelweg met de naam Sorlinette, als eerbetoon aan de mascotte van het station met dezelfde naam, namelijk een prachtige koe van het ras Abondance. Op vlak van architectuur wordt Saint-Sorlin-d’Arves gekenmerkt door zijn in de Savoie typische houten chalets, die hem een onweerstaanbare charme geven.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Saint-Sorlin een winkel, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw ski-uitrusting te huren tegen verlaagde prijs.

U wilt uw ski's huren in Saint Sorlin d'Arves, ontdek dan onze andere skigebieden in Massif des Arves : skioord Albiez Montrond, skioord La Toussuire, skioord Le Corbier, skioord Les Bottières, skioord Saint Jean d'Arves. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Cyber Ski
Cyber Ski
Area : --
Adres : Pierre Aigue
Sybelles Sports
Sybelles Sports
Area : --
Adres : 5437 Résidence les Fermes de St Sorlin
Tout pour le Ski
Tout pour le Ski
Area : --
Adres : L'eglise
Tout pour le Sport
Tout pour le Sport
Area : --
Adres : 2956 Route du Col de la Croix de Fer