Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Atomic

Zie de ski-uitrusting : Atomic
Categorie : Excellence, Premium, Sensatie, Tieners, Rider Junior

Atomic : EXCELLENCE

Atomic Redster G9
Atomic Redster G9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor precisie bij het maken van grote bochten en een onberispelijke stabiliteit bij een hoge snelheid, is de nieuwe Redster G9 ideaal voor grote curves en het bereiken van topsnelheden op de piste.
Atomic Redster S9
Atomic Redster S9
Dankzij de nieuwe Servotec- technologie die garant staat voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Redster S9 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.
Atomic Redster X7
Atomic Redster X7
Full Sidewall / Power woodcore / Titanium powered / Gestructureerde coating
Atomic Vantage 86C
Atomic Vantage 86C
Met zijn nieuwe "Prolite" constructie is de ski geheel vernieuwd en smaller geworden. Hij is dan ook lichter geworden, maar nog altijd even efficiënt. Deze nieuwe constructie maakt gebruik van een doordacht materiaalvolume, een kern van populier- en eshout, en een titanal plaat: Titanium Tank Mesh.

Atomic : PREMIUM

Atomic Redster X9
Atomic Redster X9
De Redster X-pisteski’s uit het topsegment uitgerust met de "Servotec-" wedstrijdtechnologie en voorzien van "Atomic Redster X-" multiradius kanten, houden het midden tussen de slalom en de reuzenslalom.
Atomic Cloud 12
Atomic Cloud 12
Dankzij de nieuwe Servotec-technologie die zorgt voor extra wendbaarheid, is de nieuwe Cloud 12 ideaal voor het maken van korte bochten op de piste.

Atomic : SENSATIE

Atomic Redster XM
Atomic Redster XM
Een Full Sidewall-constructie voor stuurprecisie, een kern van Power Woodcore voor optimale kracht en efficiëntie, ook op de harde ochtendsneeuw, en inserts van titaan voor een uitzonderlijke grip.
Atomic Cloud 8
Atomic Cloud 8
De Atomic Cloud 8 is een van de mondiale bestsellers voor de sportieve skiesters. Deze nieuwe generatie is lichter gemaakt zodat u minder energie verbruikt bij het skiën.
Atomic Vantage WMN X
Atomic Vantage WMN X
Net als alle Vantage X-ski’s beschikt hij over een sterkere en lichtere constructie met Carbon Tank Mesh, een ingeweven ultra stijve meshlaag die de hele ski versterkt én het gewicht verlaagt. De houten Light Woodcore-kern en de massieve Firewall profielen staan in voor een uitstekende grip.

Atomic : Tieners

Atomic Punx Five
Atomic Punx Five
De Punx Five heeft een iets rechtere lijn bij de tip en de hiel van de ski, en een kortere radius onder de voet, die overmatige grip voorkomt en een beheerste landing garandeert.

Atomic : RIDER JUNIOR

Atomic Punx JR
Atomic Punx JR
De Punx Five is de ster van de X-Games, en is de ideale ski om te beginnen op het snowpark.
Atomic Redster J4
Atomic Redster J4
Dit model biedt ook bij hoge snelheid een uitstekende grip, en helpt de jonge skiër korte en vloeiende bochten te snijden.

Black Crows

Zie de ski-uitrusting : Black Crows
Categorie : Premium, Tieners

Black Crows : PREMIUM

Black Crows Captis RT
Black Crows Captis RT
Gemiddeld draagvermogen: een 90mm brede glijder. Dubbele rocker: zeer manoeuvreerbaar, controle, goed draaivermogen. Gemiddelde klassieke camber: klassieke camber onder de voeten met gemiddeld ski/sneeuw-contact voor een uitstekende balans tussen stabiliteit en wendbaarheid. Smal toelopende kanten, en een radius van 17 meter: goed stuurvermogen in de bochten. Hij komt zeer snel en eenvoudig in beweging voor het maken van korte wendingen. De ski maakt tamelijk korte bochten.
Black Crows Deamon RT
Black Crows Deamon RT
De tegengestelde camber vereenvoudigt het draaien en geeft stuwkracht bij het maken van korte wendingen. De Titanal plaat onder twee derde van de ski staat in voor veerkracht, dynamiek, lichtgewicht en wendbaarheid. Zeer solide flex onder de voet en geleidelijk toenemend naar de tip en de tail.
Black Crows Vertis RT
Black Crows Vertis RT
Gering draagvermogen: Een 85mm brede glijder Lichte rocker: Stabiliteit, klein pivot, goede grip van de kanten, hoge ligging. Klassieke lange camber: klassieke camber onder de voeten met veel ski/sneeuw-contact voor een optimaal stuurvermogen bij het maken van alpinebochten. Korte radius (15 m) en smal toelopende glijder (85mm): Reactiviteit, optimale snelheidsoverdracht tussen de kanten, perfecte wendbaarheid bij het snijden van curves. Ski die tot zijn recht komt op de piste en bij verschillende sneeuwcondities, zeer stabiel met een supersnelle snelheidsoverdracht tussen de kanten.
Black Crows Vertis Birdie RT
Black Crows Vertis Birdie RT
Met de vederlichte kern en een nog soepeler flex in vergelijking met zijn grote broer, is de Vertis Birdie de perfecte ski voor skiesters die een toegankelijke en goed presterende pisteski zoeken.

Black Crows : Tieners

Black Crows Magnis Birdie RT
Black Crows Magnis Birdie RT
Zoals zijn naam aangeeft is Magnis een wendbare en toegankelijke ski die goed stuurt in de bochten. Hij komt zeer snel en eenvoudig in beweging.
Black Crows Magnis RT
Black Crows Magnis RT
Ski speciaal ontwikkeld voor de leeftijdscategorie van 14-18 jaar. Het is een all terrain-ski, en combineert een dubbele rocker, een traditionele kromming en een tolerante flex voor een optimale manoeuvreerbaarheid en toegankelijkheid.

Blizzard

Zie de ski-uitrusting : Blizzard
Categorie : Excellence, Premium, Sensatie

Blizzard : EXCELLENCE

Blizzard Brahma CA SP
Blizzard Brahma CA SP
De Brahma, uit het gamma "Bullride", heeft de bouw en de technologie van FlipCore. Hierdoor zijn deze ski's ongelooflijk gemakkelijk en prettig in het gebruik. Met 88 mm breedte onder de binding en 3 lagen Titanal is de Brahma een dynamische ski, geschikt voor all mountain / freeride.
Blizzard WRC Firebird
Blizzard WRC Firebird
Deze ski geïnspireerd op de ski’s van het wereldkampioenschap is bijzonder dynamisch; dit model samengesteld van Titanal heeft een uitermate stijve structuur en geeft 100%van jouw energie door aan de sneeuw.
Blizzard Black Pearl 88 SP
Blizzard Black Pearl 88 SP
88 mm onder de voet, met een Carbon Flipcore W.S.D.- constructie specifiek ontwikkeld voor vrouwen, en een early rise-profiel bij de tip en de tail.

Blizzard : PREMIUM

Blizzard Quattro RS
Blizzard Quattro RS
De RS Quattro is de nieuwe sterk performante ski voor pistes van Blizzard. Het omvat alle Blizzard-technologieën voor de prestaties op de piste om een perfect evenwicht te bieden tussen STABILITEIT, PRECISIE, CONTROLE en WENDBAARHEID.

Blizzard : SENSATIE

Blizzard WCR
Blizzard WCR
Een ski uit het wedstrijdsegment met een traditionele "sandwich-"constructie en Titanal-versterking, ideaal om grote bochten te "snijden".
Blizzard Alight 7.2
Blizzard Alight 7.2
Blizzard Alight 7,2 is een ski voor dames waarmee je overal en altijd doet wat je wilt. De 72mm brede glijder is wendbaar en snel, maar verschaft tevens stabiliteit en multifunctionaliteit.
Blizzard Elevate 7.2
Blizzard Elevate 7.2

Dynastar

Zie de ski-uitrusting : Dynastar
Categorie : Sensatie, Excellence, Evolution, Premium, Rider Junior

Dynastar : SENSATIE

Dynastar Legend X80 Classic
Dynastar Legend X80 Classic
Dynastar Speed Zone 7
Dynastar Speed Zone 7
Gebruikmakend van de wedstrijdtechnologieën en ontwikkeld voor omstandigheden met harde sneeuw, biedt de allernieuwste SPEED ZONE 7 Classic een nieuw niveau van comfort, kracht en precisie. Deze ski is voorzien van het nieuwe principe van actieve vering: POWERDRIVE INSIDE. Kracht, rebound en herlancering maken deze ski leuk en performant. 100% pistemateriaal.
Dynastar Legend W80
Dynastar Legend W80
Nieuwe ervaringen Hogere telerantie met de ‘Powerdrive Inside-’ technologie, waarmee je ook nog eens je prestaties verbetert! Meer controle, meer comfort, meer zelfvertrouwen om nog beter te leren skiën! Rechte profielen onder de voet voor een fantastische ervaring, cap-structuur aan de uiteinden van de ski voor een minimaal gewicht, 5D-vormgeving voor meer skigemak.

Dynastar : EXCELLENCE

Dynastar Speed Zone 10 Ti
Dynastar Speed Zone 10 Ti
De SPEED ZONE 10 TI beschikt over de kracht van een sandwich-structuur met een dubbel Titanal-blad, in combinatie met de controle en het comfort van de Powerdrive Piste- technologie ontwikkeld door onze Wedstrijdafdeling. Alle vereisten van alpineskiën op een verbazingwekkend lichte ski met dynamische eigenschappen dankzij de nieuwe Active Air Core-kern
Dynastar Speed Zone 9 Ca
Dynastar Speed Zone 9 Ca
De alpineski Dynastar SPEED ZONE 9 CA maakt het de geoefende skiër mogelijk optimaal te profiteren van de extra kracht, controle en het comfort van de Powerdrive Piste-technologie, ontwikkeld door de Wedstrijdafdeling.
Dynastar Intense 12
Dynastar Intense 12
De Dynastar Intense 12 is een lichte en speelse ski. Hij onderscheidt zich door een uitzonderlijke grip, uiterste precisie in de korte bochten en een geruststellende stabiliteit op grote snelheid.

Dynastar : EVOLUTION

Dynastar Intense 6
Dynastar Intense 6
Specifieke constructie van de ski die instaat voor een optimale afstemming tussen de kern en de versterkingen, en een insert van elastomeer die de oneffenheden van het terrein compenseert, en de grip en het comfort maximaliseert.

Dynastar : PREMIUM

Dynastar Speed Elite SL
Dynastar Speed Elite SL
De POWERDRIVE bestaat uit een verticaal profiel bestaand uit drie verschillende materialen: een deel van visco-elastisch materiaal dat oneffenheden van het terrein compenseert, een deel van Titanal om de prestaties te verbeteren, en het bekende ABS-deel van het profiel dat instaat voor het ski/sneeuw-contact.
Dynastar Speed Master GS
Dynastar Speed Master GS

Dynastar : RIDER JUNIOR

Dynastar Team Comp
Dynastar Team Comp
Een CAP-constructie die een kern bevat met glasvezel, waardoor de ski lichter, toleranter en wendbaarder is.

Exonde

Zie de ski-uitrusting : Exonde
Categorie : Premium

Exonde : PREMIUM

Exonde XO V7
Exonde XO V7
X.O: een zo licht mogelijke ski voor een optimaal comfort. Traditionele raceconstructie: sandwich van hout + glasvezel, ABS-profielen, kanten van hoogwaardig staal, glijvlak van hoge dichtheid, alleen het allerbeste is genoeg. Geen metaal, geen schakel tussen de ski en de binding: gewichtsvermindering van 30%

Fischer

Zie de ski-uitrusting : Fischer
Categorie : Premium, Excellence, Evolution, Sensatie

Fischer : PREMIUM

Fischer Brillant RC4
Fischer Brillant RC4
De Brillant van de RC4-lijn bezorgt je ongeëvenaarde gewaarwordingen op de piste. De drievoudige radius en de Air Carbon TI 0,5- constructie geven deze ski een fantastische dynamiek bij het snijden van curves, een optimale stabiliteit en een moeiteloze aanzet in de bochten.
Fischer My Curv
Fischer My Curv
Met deze MyCurv-lijn wil Fischer een hoogwaardige technische pisteski aanbieden, maar met een minder exclusief toepassingsgebied dan de Racing-ski’s. Daar zijn we in geslaagd!

Fischer : EXCELLENCE

Fischer RC4 Worldcup SC
Fischer RC4 Worldcup SC
Houten kern met dubbele binnen- en buitenlaag van titaan, versterkt met Air Carbon. Het resultaat: een optimale grip van de kanten en soepele ski-eigenschappen.

Fischer : EVOLUTION

Fischer XTR Pro Mtn X
Fischer XTR Pro Mtn X
Fischer XTR Progressor
Fischer XTR Progressor
Als polyvalente pisteski, brengt de Rocker On-Piste u een uitstekende wendbaarheid en optimale grip bij het keren.
Fischer XTR RC4 Speed
Fischer XTR RC4 Speed
Met de lijnen van een slalomski, de super dynamische Carbon Ti 0.5-plaat en de On-Piste Rocker-geometrie zorgt deze ski voor een ware krachtexplosie op de piste.
Fischer XTR My Mtn 77
Fischer XTR My Mtn 77
Deze nieuwe zeer polyvalente All Mountain Rocker ski geniet van een 77 mm draagvlak en een Razorshape constructie. Hij zal alle skiërs en skiesters enorm plezieren. Een van de lichtste in zijn categorie.

Fischer : SENSATIE

Fischer XTR The Curv
Fischer XTR The Curv
THE CURV biedt een hoogwaardig technologisch pakket waarmee je uitzonderlijke prestaties met een optimale controle verricht: de Triple Rayon maakt het sturen in (korte) bochten super dynamisch, daar waar het Character Size- concept de ski afstemt op de favoriete stijl van de skiër, et het in het wedstrijdsegment gebruikte DIAGOTEXTM gelaagde carbon de ideale torsie verschaft voor elk type bocht.

Head

Zie de ski-uitrusting : Head
Categorie : Excellence, Premium, Sensatie, Evolution, Rider Junior

Head : EXCELLENCE

Head Isupershape Magnum
Head Isupershape Magnum
De technologisch zeer geavanceerde i.Supershape Magnum is de meest veelzijdige Supershape, levert eenvoudig topprestaties op de piste dankzij de KERS krachtbron en gecombineerde technologieen zoals ERA 3.0S, het super snelle race UHM C belag, de Worldcup Sandwich Construction en de Speed Rocker van de i.Supershape Magnum zetten jou achter de gaspedaal.
Head Kore 93 R
Head Kore 93 R
Zijn constructie bestaat uit Grafeen aan de tip en de tail waardoor de ski lichter wordt, Koroyd in honingraatstructuur voor nog meer reactiviteit en controle, en een kern van Karuba-hout die instaat voor veerkracht en robuustheid. Kortom: Licht, reactief en prestatiegericht
Head Epic Joy SLR
Head Epic Joy SLR
Deze ski behoort tot de dameslijn JOY, en heeft een speciale architectuur die naadloos aansluit op hun behoeften. Door de vederlichte kern van de skistructuur in combinatie met de Grafeen-lagen is deze ski ongelooflijk licht en sterk, een unicum in de skiwereld.

Head : PREMIUM

Head Premium
Head Premium
Zoals de naam al doet vermoeden is deze Premium ski het toppunt van HEAD op het gebied van prestaties en design; een functioneel, intelligent kunstwerk dat ondanks de CHIP Technologie ervoor zorgt dat het skiën in een mum van tijd verbetert! Tevens voorzien van het snelste belag en sandwich construction met de Metal Power Tubes en de reactieve krachtbron Intelligence CHIP Technologie. Dit is skiën op het meest geavanceerde en intelligente materiaal.
Head Prestige
Head Prestige
Ski’s voor de liefhebbers van kwaliteit en topprestaties. Daar waar het exclusieve design en topprestaties samenkomen.

Head : SENSATIE

Head V-Shape 4S
Head V-Shape 4S
Met de LYT Tech- technologie zet Head in op zijn lichtgewicht/topprestatie-concept om het skiërs makkelijker te maken én hun heupen te ontzien.

Head : EVOLUTION

Head Easy Joy
Head Easy Joy
De EASY JOY is ontworpen als een lichte pisteski die een skiëster van intermediair niveau toelaat om zich zonder inspanning te plezieren.

Head : RIDER JUNIOR

Head Supershape SLR 2
Head Supershape SLR 2
Met de hoogwaardige houten kern en de nieuwe lichtere plaat leren kinderen met de Supershape SLR II sneller en vooral langer.

K2

Zie de ski-uitrusting : K2
Categorie : Excellence, Rider Junior

K2 : EXCELLENCE

K2 Pinnacle RX
K2 Pinnacle RX
Jawel, alleen het allerbeste is goed genoeg. De Pinnacle RX is de verfijnde versie van het off-piste model van de Pinnacle, maar behoudt de bravoure van haar grote broer. De verzorgde Konic-constructie en de Nanolite-kern zijn perfect afgestemd op de geprofileerde tip en hiel van de ski, en maken van de nieuwe Pinnacle RX het middel dat de weg vrijmaakt naar de volgende fase..
K2 Turbo Charger
K2 Turbo Charger
Hoewel de Turbo Charger geen "racing-" design laat zien, is dit zonder enige twijfel een zogenaamde "Slalom-"ski: deze ski is stabiel en rust stevig op de sneeuw, en beschikt over een stugge structuur die goede steun geeft van het begin tot het einde van de bocht.
K2 Endless LUV
K2 Endless LUV
K2 innoveert met zijn nieuwe Bio Konic-kern. Dit is een houten kern waarboven de Exo Konic-constructie wordt geïnstalleerd, met een plaat van elastomeer onder de binding die uitloopt naar de uiteinden van de ski om trillingen te compenseren.
K2 Luv Machine
K2 Luv Machine
De Luv Machine is ontwikkeld om de prestaties van gemiddelde skiesters te verbeteren op geprepareerde sneeuw, en manœuvres te vereenvoudigen in uiteenlopende omstandigheden, soms zelfs off-piste.

K2 : RIDER JUNIOR

K2 Pinnacle JR
K2 Pinnacle JR
De jonge liefhebbers van poedersneeuw zullen versteld staan van de Pinnacle JR. Stabiele sidecuts, fantastische allround eigenschappen, en dezelfde controle en topprestaties waaraan zijn grote broer zijn reputatie ontleent.

Kastle

Zie de ski-uitrusting : Kastle
Categorie : Premium

Kastle : PREMIUM

Kastle LX 73
Kastle LX 73
De nieuwe LX 73 heeft een iets bredere Titanal ˮsandwichˮ-constructie, en is bij uitstek geschikt voor de piste. Ideaal voor gemiddelde tot ervaren skiërs die comfort en veiligheid zoeken.
Kastle LX 85
Kastle LX 85
De nieuwe LX85 beschikt over een rechte Titanal sandwichconstructie met bredere sidecuts, en is meer all mountain georiënteerd. Dit is een uitstekende ski voor gemiddelde tot ervaren skiërs die hun vaardigheden willen ontwikkelen.
Kastle MX 74
Kastle MX 74
De MX 74 is een ski die ontworpen is voor gebruik op de piste. Deze heeft zeen zeer progressieve spatel, wat Kästle ski's zo origineel maakt. Ten slotte is de MX74 zeer betaalbaar, terwijl het veel dynamiek biedt in de aaneenschakeling van korte of lange bochten.
Kastle MX 84
Kastle MX 84

De MX 84 combineert een traditionele constructie (rechte kanten, dubbele Titanalbladen) op een zeer progressieve spatel, herkenbaar door zijn vormgeving. Ten slotte is de MX 84 zeer toegankelijk en bruikbaar voor een breed publiek, terwijl het ongelooflijke prestaties verstrekt voor de meest veeleisende skiërs.

Lacroix

Zie de ski-uitrusting : Lacroix
Categorie : Premium

Lacroix : PREMIUM

Lacroix LX Carbon
Lacroix LX Carbon
De LX CARBON is ontwikkeld op basis van de LACROIX expertise in wedstrijdskiën, en is gemaakt voor het leveren van topprestaties op de piste. De specifieke afmetingen in combinatie met de geavanceerde structuur staan garant voor uitzonderlijke prestaties bij het nemen van bochten in topsnelheid.
Lacroix LX Gravity
Lacroix LX Gravity
De uitstekend presterende en speelse LX GRAVITY staat in voor een bruisende ski-ervaring. De constructie van hout en titanal staat garant voor dynamiek en precisie bij het nemen van een reeks bochten op de piste, en compenseert moeiteloos oneffenheden buiten de piste.
Lacroix Pearl
Lacroix Pearl
Licht, gemakkelijk bestuurbaar en multifunctioneel: de LX Pearl bezit alle noodzakelijke eigenschappen voor de sportieve en veeleisende skiester. De uitstekende grip bij alle sneeuwcondities maakt het mogelijk beheerst bochten te snijden in alle omstandigheden.

Nordica

Zie de ski-uitrusting : Nordica
Categorie : Excellence, Sensatie, Rider Junior

Nordica : EXCELLENCE

Nordica Doberman Spitfire Pro
Nordica Doberman Spitfire Pro
De Spitfire zet de beste technologie in ten dienste van het plezier. De combinatie van een SL-spatel met een GS-chassis maakt dat de Spitfire snel is in de lijn van de helling en de bochten aanhoudt zonder u nooit in de steek te laten.
Nordica Dobermann SLC FDT
Nordica Dobermann SLC FDT
De nieuwe kern leidt tot een gewichtsafname van de ski’s (-260 gram/paar), geeft de tip en de tail kracht, en verbetert de torsiestijfheid. Het nieuwe 'Recoil Power Plate' blad, exclusief ontwikkeld met Marker, is geïnspireerd op de Marker Piston, het blad dat tijdens het Wereldkampioenschap wordt gebruikt. Het vergemakkelijkt de doorgifte van energie en maakt de ski soepel.
Nordica Astral 78
Nordica Astral 78
Astral, ontworpen voor « gemiddelde » tot « gevorderde » skiesters, is een ware all terrain-ski, speciaal ontwikkeld voor dames. Nordica heeft gewerkt aan een speciale structuur met een gewicht dat 20% lichter is, waarmee gemakkelijker over bulten en afgebakende sneeuw kan worden geskied.

Nordica : SENSATIE

Nordica Spitfire CRX Evo
Nordica Spitfire CRX Evo
De DOBERMANN SPITFIRE CRX EVO staat garant voor snelheid en controle dankzij een zeer innoverend ontwerp waarin het GS-onderstel wordt gecombineerd met een slalom-tip. Je zult versteld staan van de moeiteloze aanzet en de fantastische grip.
Nordica Transfire RTX
Nordica Transfire RTX
Ontworpen voor skiërs met een intermediair niveau die een ski willen die voldoet aan hun technisch niveau, biedt de de Transfire een grote veelzijdigheid om allerlei omstandigheden het hoofd te bieden, terwijl fouten worden vergeven om gans de dag veel plezier te kunnen hebben.
Nordica Sentra 74
Nordica Sentra 74
De Sentra 74 is ontwikkeld om de prestaties van gemiddelde skiesters te verbeteren op geprepareerde sneeuw, en manœuvres te vereenvoudigen in uiteenlopende omstandigheden, soms zelfs off-piste. Laat zich makkelijk sturen zonder enige concessie te doen aan de dynamiek en energie van een traditionele ski.

Nordica : RIDER JUNIOR

Nordica Combi Pro S
Nordica Combi Pro S

Rossignol

Zie de ski-uitrusting : Rossignol
Categorie : Premium, Evolution, Sensatie, Excellence, Kid, Mini Kid, Rider Junior, Tieners

Rossignol : PREMIUM

Rossignol Black Edition
Rossignol Black Edition
Gebaseerd op de nieuwe generatie van de VAS-technologie, is de "Black Edition" een bundeling van de knowhow van Rossignol. Het resultaat is een ski van uitzonderlijke kwaliteit. Fervente aanhangers van de door Skis Rossignol opgebouwde expertise, deze ski is voor jullie.
Rossignol Strato Women
Rossignol Strato Women
De Strato women is een hoogwaardige ski ontwikkeld voor gevorderde skiesters. De zeer sobere ski met de iconische naam "Strato" is een bundeling van de laatste innovaties op het gebied van constructie en afmetingen in het wedstrijdsegment.

Rossignol : EVOLUTION

Rossignol Experience 74 CI
Rossignol Experience 74 CI
De Experience 74 CI combineert een traditionele camber, voor een optimale grip op harde sneeuw, met een dubbele progressieve Rocker voor meer controle en meer wendbaarheid in zachte sneeuw.
Rossignol Experience 75
Rossignol Experience 75
De progressieve rocker in tip en tail is een onmisbare troef voor skiërs die veel vorderingen aan het maken zijn: het draaien gaat moeiteloos! Maar met het gewicht op de kant, ervaart men dezelfde grip als met een klassieke constructie.
Rossignol Pursuit 100
Rossignol Pursuit 100
Licht, responsief, tolerant, de PURSUIT 100 (EXPRESS) is DE ski die deze winter dringend in uw favoriete winkel moet worden gehuurd om de geneugten van het skiën te verhogen. Gemakkelijk en evolutief, onder zijn duidelijke bereikbaarheid verbergt zich een geweldige skibaarheid, ideaal om zich nooit te vervelen in zijn progressie.
Rossignol Passion S
Rossignol Passion S
Vederlicht. De nieuwe Rossignol Passion is ontwikkeld voor de beginnende tot half gevorderde skiester. Deze vederlichte ski biedt je de nodige zekerheid, en heeft een ideale constructie om ongedwongen en in alle veiligheid te curven. Deze zeer wendbare en reactieve ski begeleidt je naar een feilloze techniek en meer zelfvertrouwen. Makkelijk te dragen.

Rossignol : SENSATIE

Rossignol Experience 80 Ci
Rossignol Experience 80 Ci
De progressieve kanten en de all terrain-rocker afkomstig van de freeride worden gecombineerd met de LCT- technologie uit het wedstrijdsegment, en zorgen voor een uniek sneeuwcontact en een optimale controle op geprepareerde pistes én op poedersneeuw.
Rossignol Pursuit 300
Rossignol Pursuit 300
Het Pursuit-gamma is een referentie op de piste en heeft dan ook al diverse prijzen in de wacht gesleept. Door de combinatie van een heel lichte rocker in de tip met een traditionele camber over de hele lengte van de ski, gaat het inzetten in de bocht gemakkelijker. De Pursuit 300 levert al zijn vermogen bij het carven.
Rossignol Pursuit 400
Rossignol Pursuit 400
Nieuwe lichtere Prop Tip-tip, nieuwe Prop Tech-technologie waardoor de kracht beter wordt overgebracht en de grip wordt verbeterd, en last but not least de Powder Turn Rocker waardoor het aanzetten van de bochten wordt vereenvoudigd… deze ski is een bundeling van technische hoogstandjes!
Rossignol Experience 76 Ci Women
Rossignol Experience 76 Ci Women
De progressieve kanten en de all terrain-rocker afkomstig van de freeride worden gecombineerd met de LCT- technologie uit het wedstrijdsegment, en zorgen voor een uniek sneeuwcontact en een optimale controle op geprepareerde pistes én op poedersneeuw.
Rossignol Famous 4
Rossignol Famous 4
Een lichtgewicht. De nieuwe Rossignol FAMOUS 4 is bestemd voor beginnende tot intermediaire skiësters. Deze zeer lichte ski is niettemin een veilige ski, met een ideale constructie om in alle veiligheid en zonder te forceren te carven. Makkelijk om te skiën en te dragen, zal deze zeer wendbare en reactieve ski u een vloeiendere techniek en meer vertrouwen bieden.

Rossignol : EXCELLENCE

Rossignol Experience 84 Ai
Rossignol Experience 84 Ai
De Experience 84 is DE nieuwe all mountain-referentie. Het is een krachtige en veelzijdige ski. Hij beschikt over de souplesse die buiten de piste nodig is, terwijl hij zijn precisie en stugheid behoudt bij het carven. De ski voor elke dag!
Rossignol Hero Elite Long Turn Ti
Rossignol Hero Elite Long Turn Ti
De ski is voorzien van de nieuwe gepatenteerde constructie van Rossignol: de nieuwe Line Control Technologie (LCT). Hij komt rechtstreeks van de Wedstrijdafdeling en van de in het Wereldkampioenschap gebruikte technologie: DLC.
Rossignol Hero Elite MT CA
Rossignol Hero Elite MT CA
De ski is voorzien van de nieuwe gepatenteerde constructie van Rossignol: de nieuwe Line Control Technologie (LCT) komt rechtstreeks van de Wedstrijdafdeling, en maakt gebruik van de DLC- technologie van het Wereldkampioenschap.
Rossignol Hero Elite Short Turn Ti
Rossignol Hero Elite Short Turn Ti
De ski is voorzien van de nieuwe gepatenteerde constructie van Rossignol: de nieuwe Line Control Technologie (LCT). Deze komt rechtstreeks van de Wedstrijdafdeling en de in het Wereldkampioenschap gebruikte technologie: DLC.
Rossignol Sky 7 HD
Rossignol Sky 7 HD

De allernieuwste Sky 7 HD is geschikt voor iedereen, de ultieme polyvalentie voor het plezier zonder beperking, welke ook de aard van de sneeuw is. Met de geheel nieuwe Carbon Alloy vezel Matrix wordt de ski verbeterd in al zijn aspecten. Deze revolutionaire vezel is een diagonaal geweven legering van koolstof en basalt. Het is de ideale metgezel van de skiër die alle uithoeken van een skistation wil ontdekken om er de perfecte plekken te ontdekken.

Rossignol Experience 84 W
Rossignol Experience 84 W
De Experience 84 is DE nieuwe all mountain-referentie. Het is een krachtige en veelzijdige ski. Hij beschikt over de souplesse die buiten de piste nodig is, terwijl hij zijn precisie en stugheid behoudt bij het carven. De ski voor elke dag!
Rossignol Famous 8
Rossignol Famous 8
De Famous 8 is ongetwijfeld een van de prettigste ski’s voor Women voor geprepareerde pistes: de structuur vangt trillingen uitstekend op, hij blijft zeer stabiel bij de aanzet, en versnelt bij het verlaten van de bocht.

Rossignol : KID

Rossignol Frozen
Rossignol Frozen

Ontwikkeld in samenwerking met het Terrain Based Learning™-programma, specialist in de kunst het leerproces van de skisport te vereenvoudigen. De dubbele rocker is speciaal ontworpen voor de junior lijn, en kan worden afgestemd op ieder terrein en alle sneeuwcondities, waardoor je supersnel vertrouwd raakt met de beginselen van de skisport ! -

Rossignol Star Wars
Rossignol Star Wars
Ontwikkeld in samenwerking met het Terrain Based Learning™-programma, specialist in de kunst het leerproces van de skisport te vereenvoudigen. De dubbele rocker is speciaal ontworpen voor de junior lijn, en kan worden afgestemd op ieder terrein en alle sneeuwcondities, waardoor je supersnel vertrouwd raakt met de beginselen van de skisport ! -

Rossignol : MINI KID

Rossignol Frozen Baby
Rossignol Frozen Baby
Rossignol Star Wars Baby
Rossignol Star Wars Baby
Een alpineski speciaal ontworpen voor je eerste bochten. Hiermee krijgen de jonge skiërs vertrouwen op de piste en leren zij de basistechnieken van de skisport.

Rossignol : RIDER JUNIOR

Rossignol Hero Junior Multi-Event
Rossignol Hero Junior Multi-Event
Een taillering geschikt voor korte en vloeiende bochten. Een brede punt om snel en gemakkelijk de bochten aan te zetten. Prestaties en toegankelijkheid voor de toekomstige kampioenen.

Rossignol : Tieners

Rossignol Smash 7
Rossignol Smash 7
De Smash 7 is de ideale ski voor freeriders in wording. De ski glijdt bijzonder goed door poedersneeuw, zodat u moeiteloos kunt genieten van nieuwe adrenalinestoten.
Rossignol Sprayer
Rossignol Sprayer
Een echte Twin Tip-ski om zich in het sneeuwpark te kunnen uitleven.

Salomon

Zie de ski-uitrusting : Salomon
Categorie : Excellence, Sensatie, Premium, Evolution, Rider Junior

Salomon : EXCELLENCE

Salomon QST 85
Salomon QST 85

De nieuwe QST 85 is een All-Mountain ski die de bijzonderheid heeft om uit te blinken op de piste. Dankzij zijn houten kern en een semi-sandwich constructie, snijdt de QST 85 perfect de bochten, maar met de voordelen van een All-Mountain vorm erbovenop. Dit maakt het gemakkelijk om te skiën in alle soorten sneeuw.

Salomon S/Max 10
Salomon S/Max 10
De nieuwe Edge Amplifier- technologie geeft 100% van je energie terug door de verticale druk naar de kanten te transporteren waardoor je onvoorstelbare bochten kunt snijden.
Salomon S/Race Shot SL
Salomon S/Race Shot SL
Het ultieme wapen van de jeugdige skiër. Hij is voorzien van een houten kern en ABS-profielen die junior skiërs de noodzakelijke kracht en stabiliteit geven.
Salomon QST 85W Myriad
Salomon QST 85W Myriad
Dankzij de houten kern en een semi-sandwich-constructie, carvet de QST 85 Myriad perfect, en bezit tevens de voordelen van een all-mountain shape. Zo wordt skiën een makkie in alle sneeuwcondities.

Salomon : SENSATIE

Salomon S/Max 6R
Salomon S/Max 6R
De ultieme verhuurski om het snijden onder de knie te krijgen.
Salomon XDR 76 STR
Salomon XDR 76 STR
De progressieve Rocker-vorm zorgt voor harmonieuze en ludieke ervaringen. Meer genot, minder inspanning, van de eerste tot de laatste afdaling.
Salomon Aira 76 STR
Salomon Aira 76 STR
De progressieve Rocker-vorm zorgt voor harmonieuze en ludieke ervaringen. Meer genot, minder inspanning, van de eerste tot de laatste afdaling.

Salomon : PREMIUM

Salomon S/Max Blast LTD
Salomon S/Max Blast LTD
De samenstelling van deze explosie is geen geheim: 100 % houten kern, een integrale sandwich- constructie, tweeledige versterking van titaan en de nieuwe Edge Amplifier- technologie.

Salomon : EVOLUTION

Salomon XDR 76 STR
Salomon XDR 76 STR
De progressieve Rocker-vorm zorgt voor harmonieuze en ludieke ervaringen. Meer genot, minder inspanning, van de eerste tot de laatste afdaling.
Salomon Aira 76 STR
Salomon Aira 76 STR
De progressieve Rocker-vorm zorgt voor harmonieuze en ludieke ervaringen. Meer genot, minder inspanning, van de eerste tot de laatste afdaling.

Salomon : RIDER JUNIOR

Salomon S/Race Rush Jr
Salomon S/Race Rush Jr
Het ultieme wapen van de jeugdige skiër. Hij is voorzien van een houten kern en ABS-profielen die junior skiërs de noodzakelijke kracht en stabiliteit geven.

Volant

Zie de ski-uitrusting : Volant
Categorie : Premium

Volant : PREMIUM

Volant Silver Spear
Volant Silver Spear
Gefabriceerd vam zuivere materialen, en met oog voor details geassembleerd: de Silver Spear is een tolerante, luxueuze ski waarmee elke skiër in zijn nopjes zal zijn. Hij is voorzien van een roestvrijstalen coating met een exclusief reliëf en zilveren afwerking die instaat voor een lange levensduur en buitengewone skiprestaties.