Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
745-1894 m
Alpineskiën
123 Km
Skiliften
44
Skipistes
46689

Skiverhuur Schladming

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Schladming de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Schladming, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Schladming hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Schladming, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Schladming zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Schladming een ongeloofelijk skigebied aan. Schladming is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Schladming een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Schladming te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Schladming komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Sport & Mode Tritscher I
Sport & Mode Tritscher I
Area : --
Adres : Salzburgerstr. 24
Sport Tritscher II
Sport Tritscher II
Area : --
Adres : Rohrmoosstr. 134
Sport Tritscher III Planai (Olympic)
Sport Tritscher III Planai (Olympic)
Area : --
Adres : Coburgstrasse
Sport Tritscher IV
Sport Tritscher IV
Area : --
Adres : beim Golden Jet, Planai West