Skiverhuur : Bürserberg
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
do 24
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-12° / -2°
Last significant snowfall
woensdag 25 apr.

Bürserberg

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Bürserberg de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Bürserberg, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Bürserberg hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Bürserberg, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Bürserberg zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Bürserberg een ongeloofelijk skigebied aan. Bürserberg is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Bürserberg een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Bürserberg te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Bürserberg komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.