Sluiten
Kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Saint Martin de Belleville
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Saint Martin de Belleville

1450 m - 3230 m
160
28
34
Pistes: 1242248

Saint-Martin-de-Belleville, een authentiek station
De typische charme van de Savoie, het massief van de Vanoise op de achtergrond en het gebied van Les Trois Vallées op skiafstand: Saint-Martin-de-Belleville, de ideale keuze voor een geslaagde vakantie.

Saint-Martin-de-Belleville, een doorgang naar Les Trois Vallées
Eenmaal uw skimateriaal gehuurd in het op 1450 meter hoogte gelegen station, neem de gondel richting 2400 meter hoogte en Les Trois Vallées. Met zijn 600 km pistes verslaat dit skigebied alle records. Zo telt hij 344 alpineskipistes, 130 km langlaufpistes en 200 skiliften: dat zijn niet minder dan 250 000 hectare voor glijsporten, speciaal voor u. Om te genieten van de geneugten van het snowpark en de boardercross moet u naar Les Ménuires gaan, het station dat het dichtst bij Saint-Martin-de-Belleville ligt. Beginners en gezinnen kunnen daarentegen plezier beleven op de beginnerspiste aan de sneeuwlijn van het dorp.

Een station voor de liefhebbers van rust
Wandelingen, spa’s, yogalessen, schaatsbaan voor kinderen of golf in de sneeuw: met de activiteiten in Saint-Martin-de-Belleville kunt u genieten van een volledige skivakantie of ervoor kiezen om enkele ontspannings- en ontdekkingsmomenten in te lassen. U zult ook graag rondwandelen in dit vredelievend dorp en genieten van een dozijn kroegen en restaurants, waar er een vriendelijke sfeer heerst.

Goed om te weten: gastronomie en streek voorop
Saint-Martin-de-Belleville is ook een eetbestemming voor zij die het werk van de boeren en de plaatselijke ambachtslui waarderen, een passie die u terugvindt op de menukaart van de dorpsrestaurants, waarvan enkele erg hoog aangeschreven zijn.

Saint-Martin-de-Belleville is een goede bestemming als u van een intiem en rustig station wilt genieten en tegelijkertijd toegang wilt hebben tot één van de grootste skigebieden ter wereld. De Skisetwinkel van Saint-Martin-de-Belleville, die in het dorpscentrum ligt, zorgt in een handomdraai voor uw skiverhuur.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Vælg en butik
Kinderopvang & Skilessen
Ecole de ski enfants (ESF) - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:30am to 4:30pm
Tryst place: Ecole de ski / Front de neige
Price for group lessons (children): from 45€ / day
Les Mini Pouss - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 7:30am to 6:00pm
Prices: from 24€ ½ day - 31€ day
Dining hall: yes