Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1175-2690 m
Alpineskiën
40 Km
Skiliften
12
Skipistes
10255

Skiverhuur Kappl

Kappl, gezinsvriendelijk station in Tirol
Kappl, met zijn gevarieerde afdalingen en zijn vele voorzieningen voor kinderen, is het ideale station voor een vakantie met het hele gezin. Huur uw skimateriaal in één van de mooiste gebieden van Tirol!

Skiën met het gezin
Kappl, gelegen tussen 1175 m en 2690 m hoogte, beschikt over een gegarandeerde hoeveelheid sneeuw tijdens de hele winter en is erg zonnig. Het gebied telt 42 km pistes, waarvan voornamelijk blauwe. De 10 skiliften brengen u snel naar de start van de pistes en bezorgen u een adembenemend uitzicht op de Verwallgroep. De langste piste, de Lattenabfahrt, brengt ervaren skiërs in verrukking, terwijl snowboarders zich kunnen uitleven in het Funpark. Kappl wordt vooral gewaardeerd door gezinnen voor zijn kindertuin, zijn talrijke groene pistes en zijn avonturenpark waar de allerkleinsten in alle veiligheid kunnen leren glijden.

Goed om te weten: rodelwedstrijd met het gezin
Kappl beschikt over een natuurlijke rodelpiste die elke dinsdag tot middernacht verlicht is. Schaf u de nodige uitrusting aan in één van de vele winkels voor skiverhuur!

Waar verblijven in Kappl?
Kappl is omgeven door bergen en biedt u een prachtige setting aan. Om uw verblijf nog mooier te maken, kunt u rekenen op de traditionele berghutten in dit Tiroolse station!

Wat doen in Kappl?
Naast de afdalingen met de ski’s of het snowboard kunt u genieten van de geneugten van sneeuwschoenwandelingen of hondensleetochten. U vindt er ook uitstekende bergrestaurants en kunt er feesten in de après-ski-kroegen vlakbij de pistes. Vraag advies aan de werknemers van de winkels voor skiverhuur voor de beste etablissementen van de streek!

Kappl, het perfecte gezinsvriendelijke station, belooft u mooie momenten tussen kleine en grote kinderen.

U wilt uw ski's huren in Kappl, ontdek dan onze andere skigebieden in Verwall : skioord See / Paznaun, skioord St. Anton, skioord St. Christoph. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Sport Huber
Sport Huber
Area : --
Adres : Höferau 372