Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
530-2500 m
Alpineskiën
166 Km
Skiliften
51
Skipistes
4111510

Skiverhuur Zell am Ziller

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Zell am Ziller de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Zell am Ziller, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Zell am Ziller hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Zell am Ziller, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Zell am Ziller zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Zell am Ziller een ongeloofelijk skigebied aan. Zell am Ziller is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Zell am Ziller een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Zell am Ziller te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Zell am Ziller komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Sport Arena
Sport Arena
Area : --
Adres : Rohrberg 20 a / Talstation