Skiverhuur : Zell am Ziller
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Zell am Ziller

530 m - 2500 m
166
51
Pistes: 4111510

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Zell am Ziller de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Zell am Ziller, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Zell am Ziller hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Zell am Ziller, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Zell am Ziller zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Zell am Ziller een ongeloofelijk skigebied aan. Zell am Ziller is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Zell am Ziller een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Zell am Ziller te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Zell am Ziller komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik