Hoogte
979-2032 m

Skiverhuur Gaschurn

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Gaschurn de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Gaschurn, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Gaschurn hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Gaschurn, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Gaschurn zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Gaschurn een ongeloofelijk skigebied aan. Gaschurn is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Gaschurn een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Gaschurn te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Gaschurn komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Ingo's Skis Boards and More
Ingo's Skis Boards and More
Area : --
Adres : Schulstrasse 10c