Skiverhuur : Gerlos
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-3° / 1°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Gerlos

580 m - 2500 m
139
45
51
Pistes: 35968

Gerlos, een gezinsvriendelijk en bruisend station
Gerlos ligt midden in de Zittertal Arena op 1300 m hoogte en is het perfecte station om naartoe te trekken.

Gerlos en zijn skigebied
De hoogste bergtop van het skigebied van Gerlos, de Isskogel, bevindt zich op 2264 meter hoogte. U kunt er naartoe met de gondel, waarvan het station zich in het hart van Gerlos bevindt. Het station is omgeven door alle winkels en alle winkels voor skiverhuur en is het middelpunt van het dorp.

Goed om te weten:
De Zillertal Arena, het grootste skigebied van het ZillertalHet over 5 bergtoppen en 4 skistations uitgestrekte gebied biedt de bezoekers niet minder dan 140 kilometer pistes aan. En voor liefhebbers van steilere pistes zijn er gratis pendeldiensten naar de omliggende stations, waar ze meer dan 500 kilometer extra pistes kunnen ontdekken.

Wat doen in Gerlos?
Eenmaal de ski’s achtergelaten in één van de kluizen van Gerlos of in één van de winkels voor skiverhuur kunnen de sportievelingen zich ontspannen in de kroegen en restaurants van het station. Anderen wachten hen op op een terrasje of in een chalet met een prachtig uitzicht op de omliggende bergtoppen.Overdag kunnen de kleinsten terecht bij de Arena Kid’s Club, die kinderen tussen 1 en 4 jaar opvangt. Liefhebbers van sneeuw en freeride kunnen zich uitleven in het snowpark van Vorkogellift of in de mega-halfpipe van 100 meter.

Het station doet er alles aan opdat vakantiegangers, groot en klein, zich op hun gemak voelen en van hun verblijf kunnen genieten. Kies voor de huur van uw skimateriaal voor één van onze Skisetwinkels in Gerlos, die gunstig gelegen zijn in het hart van het station.

Vælg en butik