Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1034-2505 m
Alpineskiën
50 Km
Skiliften
21
Skipistes
152510

Skiverhuur Grindelwald

Grindelwald, een authentiek bergdorp
Grindelwald, gelegen in het hart van de Alpen en aan de voet van de Eiger, beantwoordt in alle opzichten aan het idee dat we hebben van een mooi bergdorp. Zijn traditionele, houten chalets, zijn winkels en skiverhuur in een indrukwekkende, natuurlijke omgeving en zijn hartelijke sfeer maken er een gewaardeerd skistation van.

Een gebied dat met de omliggende gebieden verbonden is
Dankzij de vele verbindingen met Wengen en de stations van de streek van Jungfrau kunt u in Grindelwald genieten van meer dan 200 kilometer bereide pistes en 30 kilometer wandelwegen en rodelpistes. Beginnende skiërs kunnen daarentegen oefenen op de pistes in het hart van het station, vlakbij de winkels voor skiverhuur.
Het gebied van het station van Grindelwald heet “First”, ter herinnering aan de ingebruikneming van de eerste stoeltjeslift ter wereld.

Goed om te weten: woon de Lauberhornwedstrijd in januari bij
Elk jaar in dezelfde periode verwelkomt Wengen (nabijgelegen station) de wedstrijd van de Lauberhornwereldbeker, bekend om zijn spektakel. Mis deze wedstrijd niet!

Wat doen in Grindelwald?
Voor bezoekers die niet skiën heeft het station heel wat activiteiten in petto: natuurlijke of kunstmatige schaatsbaan, curling, treinuitstap naar Jungfraujoch, het hoogstgelegen treinstation van Europa (3454 meter).
De treinen brengen u ook naar een bergrestaurant en zijn prachtige uitzicht op de omliggende bergtoppen van Grindelwald.

Het station, gelegen op “het dak van Europa”, is de ideale plek om te skiën en om adembenemende landschappen te ontdekken. Een meer dan onvergetelijk verblijf, mits u over de goede uitrusting beschikt. Afspraak dus in één van de Skisetwinkels aan de voet van de pistes voor de huur van uw skimateriaal.

U wilt uw ski's huren in Grindelwald, ontdek dan onze andere skigebieden in Alpes bernoises : skioord Lauterbrunnen, skioord Wengen. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Buri Sport Main Shop
Buri Sport Main Shop
Area : --
Adres : Dorfstrasse 160 Hauptstrasse 5 - PF 162