Skiverhuur : Bad Gastein
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Fog
Temperaturen
-4° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 09 apr.

Bad Gastein

857 m - 2686 m
210
44
Pistes: 184212

Bad Gastein, een station om te profiteren van het skiën en van de thermen
Het station Bad Gastein, dat volledig deel uitmaakt van het gebied Espace Salzburg Amadé Sport World (dat 28 stations, vele winkels voor skiverhuur en meer dan 900 km pistes verenigt), heeft zowel uitzonderlijke skipistes als een kwaliteitsvol aanbod van thermen. Op 1000 m hoogte brengt het sport en ontspanning samen voor een onvergetelijk verblijf.

Het skigebied van Bad Gastein het station
Bad Gastein, met een hoogteverschil van ongeveer 1100 meter (tussen 1600 en 2686 meter hoogte), bestaat uit 9 skipistes en in totaal 18 km glijplezier. Liefhebbers kunnen, nadat ze in een winkel voor skiverhuur geweest zijn, 2 zwarte, 6 rode en 1 blauwe piste ontdekken, die allemaal toegankelijk zijn met 3 skiliften.
Maar hiermee zijn we er nog niet, want toegangen tot de omringende gebieden zijn toegankelijk met de ski’s aan de voeten en het station telt ook meer dan 9 kilometer langlaufpistes.

Goed om te weten: het grootste, verbonden domein van Oostenrijk
De Espace Salzburg Amadé Sport World is het grootste gebied van Oostenrijk met bijna 900 kilometer pistes, die bijna allemaal toegankelijk zijn met de skiliften. Dit alles maakt er een uiterst geliefd gebied van voor liefhebbers van glijbelevenissen die op zoek zijn naar sensatie.

Een wereldwijd erkend kuuroord
Er zijn twee warmwaterbronnen in het hart van het station van Bad Gastein. En eenmaal uw skihuur in orde gebracht, de skilessen gereserveerd en het glijplezier achter de rug, hoeft u enkel nog uw badpak aan te trekken voor wat ontspanning.

Bad Gastein is het perfecte station om te skiën en tegelijkertijd te genieten van de heilzame effecten van het thermale water om zich tussen twee afdalingen in te ontspannen. En aangezien het station er alles aan doet om het de bezoekers gemakkelijk te maken, hoeft u zich enkel naar één van onze Skisetwinkels te begeven voor de huur van uw skimateriaal alvorens de pistes op te gaan.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Vælg en butik