Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1200-3250 m
Alpineskiën
225 Km
Skipistes
9673319

Skiverhuur Plagne Village

Het skistation Plagne Soleil/Village ligt op 2050 meter hoogte, in de Tarentaisevallei. Hij maakt volledig deel uit van het skigebied van Paradiski, dat Plagne met Les Arcs verbindt via de Vanoise Express-kabelbaan, die over de grootste cabines ter wereld beschikt. Paradiski, dat zijn 242 skipistes voor alle niveaus, uitgestrekt over 425 km. Het plaatselijke gebied van La Plagne beschikt zelf over 225 km bewegwijzerde pistes verdeeld over 132 pistes: 10 groene pistes, 69 blauwe pistes, 33 rode pistes en 18 zwarte pistes, allen bediend met 106 skiliften waarmee u uw tijd op de pistes zo goed mogelijk kunt benutten. Twee snowparks, het Petit Park (kleine park) en het Gros Park (grote park), die alledrie bestaan uit verschillende niveaus, wachten ook op liefhebbers van freestyle en skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar veel sensatie. En voor de lauglaufers, merk op dat La Plagne beschikt over een “4 nordiques”-label dat de kwaliteit en veelzijdigheid van zijn 80 km langlaufpistes uitdrukt. Er is echt voor ieder wat wils!

Nadat u de ski’s weer aan de haak gehangen hebt, kunt u genieten van allerlei activiteiten in het station, zoals bijvoorbeeld de quad in de sneeuw, de sneeuwscooter, parapente of de reusachtige tokkelbaan. La Plagne beschikt ook over een in Frankrijk unieke bobsleepiste, in het leven geroepen ter gelegenheid van de Olympische Spelen van Albertville in 1992 en open voor het grote publiek. Ten slotte kunt u met de skibussen makkelijk naar de andere dorpen van het station rijden en nog meer restaurants, kroegen en andere voorzieningen van La Plagne ontdekken.

De winkels in het skioord
Plagne sport
Plagne sport
Area : --
Adres : Résidence CGH les Granges du Soleil
Skiset - Centre Station
Skiset - Centre Station
Area : --
Adres : Résidence Les Drus
Skiset Le Cervin
Skiset Le Cervin
Area : --
Adres : Résidence Le Cervin