Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1450-3562 m
Alpineskiën
150 Km
Noords skiën
24 Km
Skiliften
29
Skipistes
825278

Skiverhuur Val Thorens

Val Thorens, het station vlakbij Les 3 Vallées
Val Thorens, vlakbij Les 3 Vallées, is het hoogstgelegen skistation van Europa met een skigebied dat start op 1800 m hoogte en tot 3230 m hoogte gaat. Het dorp zelf ligt op 2300 m hoogte en geeft zeer makkelijk toegang tot de pistes.

Een skigebied van 600 km
Val Thorens is gewoonlijk één van de eerste skistations dat zijn gebied opent voor skiërs — meestal begin november. Het station, gelegen in het hart van Les Trois Vallées, overtreft alles met zijn 600 km pistes, wat van hem het grootste skigebied ter wereld maakt. Het station alleen al telt trouwens 150 kilometer pistes van verschillende niveaus. Val Thorens, gelegen in het hart van een keteldal en omringd door 6 gletsjers, heeft een gevarieerd aanbod voor skiërs. De pistes hebben verschillende moeilijkheidsniveaus en de sneeuw is er het hele jaar door perfect. Het station heeft ook moderne skiliften, zodat u geen tijd verliest op de pistes. Op vlak van de infrastructuur is aan alles gedacht, aangezien het skigebied naast de pistes ook andere leuke activiteiten aan te bieden heeft, zoals carving, off-piste skiën en langlaufen. Val Thorens, vanwaar u vanuit het hotel meteen de piste op kunt, is een waar paradijs voor de liefhebbers van glijsporten en geeft rechtstreeks toegang tot het gebied vanaf het hart van het oord.

Een wereldwijd geprezen station
Het station van Val Thorens is voor de helft autovrij, heeft accommodaties aan de voet van de pistes en biedt allerlei ski- en après-skiactiviteiten aan, zoals een racebaan op ijs, de langste rodelpiste van Frankrijk (6 kilometer lang en 700 meter hoogteverschil), een reusachtig snowpark (70 000 m²), een bowling, een speelzaal en spa’s, maar ook restaurants, kroegen en discotheken. Het landschap is er adembenemend, met unieke uitkijkpunten op, bijvoorbeeld, de gletsjer van Péclet of met “het mooiste uitzicht van de Alpen” vanaf de top van de berg Caron. Val Thorens is qua bezoekersaantal één van de belangrijkste skistations ter wereld en dat succes is meer dan terecht. Voor onvergetelijke momenten met vrienden of in gezinsverband, kies voor Val Thorens en zijn dan weer makkelijke, dan weer technische hellingen. Voor het gezin zijn er zowel kinderopvang als skilessen, zodat iedereen kan genieten van onvergetelijke wintersportmomenten in deze prachtige omgeving.

Voor de huur van uw skimateriaal in Val Thorens zijn er 5 Skisetwinkels te uwer beschikking aan de voet van de verblijven om u de beste bergvakantie te bezorgen.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Goitschel Sport 1
Goitschel Sport 1
Area : Peclet
Adres : CC le Peclet
Goitschel Sport 2
Goitschel Sport 2
Area : Caron
Adres : Place de Caron
Goitschel Sport 3
Goitschel Sport 3
Area : Val Thorens bas
Adres : Rue du Soleil
Goitschel Sport 4
Goitschel Sport 4
Area : Arolles
Adres : res Altineige
Snowberry
Snowberry
Area : Péclet
Adres : CC le Peclet