Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1300-2700 m
Alpineskiën
212 Km
Skiliften
51
Skipistes
771278

Skiverhuur Les Collons

Les Collons 1800, in het hartje van Les 4 Vallées
Het station van Les Collons 1800 is gelegen op 1800 hoogte in de gemeente Thyon, in het hart van de Zwitserse Alpen. Het bijzondere van dit station is de horizontale bebouwing, wat zorgt voor 3 verschillende sferen: Les Collons (Thyon 1800), Thyon 2000 en Les Masses (Thyon 1600). Het station staat ook bekend om de kwaliteit van zijn voorzieningen voor kinderen.

Een jong en leuk skigebied
Met 212 km pistes, en 412 km voor het volledige gebied van Les 4 Vallées, wachten u op, met niet minder dan 56 blauwe, 183 rode en 73 zwarte pistes, naast skiroutes. Het station heeft een uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw dankzij zijn uitzonderlijke oriëntatie. Eén van zijn beste troeven is het snowpark Centralpark, het bekendste van Franstalig Zwitserland. Een plek waar eenieder modules vindt die aangepast zijn aan zijn vaardigheden.

Ons advies: zich goed uitrusten!b Alvorens u naar het snowpark te begeven, denk eraan om u naar behoren uit te rusten. En indien dat nog niet het geval is, zijn er vele winkels voor skiverhuur ter plaatse!

De après-ski in Les Collons
Trek uw schaatsen aan en durf enkele pirouettes te draaien op de openluchtschaatsbaan van Les Collons. Genieten in Les Collons beperkt zich niet tot de wintersporten: het programma van het station zal u kunnen bekoren, zoals de afdaling bij fakkellicht, maar ook de workshop voor de verzorging van boerderijdieren.

Tot grote vreugde van de kinderen organiseert het station speurtochten op de blauwe pistes. Op een leuke manier leren skiën aan de hand van een raadsel.

Wacht daarom niet langer, afspraak in Les Collons om enkele bekende bergtoppen van meer dan 4000 meter hoogte te bewonderen. En indien u nog geen tijd gehad hebt om uw skimateriaal te huren, weet dan dat onze Skisetwinkel gunstig gelegen is aan de voet van uw verblijfplaats of aan de voet van de pistes.

De winkels in het skioord
Theytaz sports
Theytaz sports
Area : --
Adres : --