Hoogte
1430-2600 m
Alpineskiën
150 Km
Noords skiën
10 Km
Skiliften
30
Skipistes
2028329

Skiverhuur Valmeinier

Valmeinier, een “ski’s aan de voeten”-skidorp
Valmeinier bevindt zich op 1500 meter hoogte, tussen de noordelijke en de zuidelijke Alpen. Het is een skistation met talrijke diensten (skiverhuur, winkels, enz.) op een hoogte van 1800 m en biedt een “ski’s aan de voeten”-verblijf aan.

De charme van een bergdorp
Met zijn vrijstaande chalets en goed in het natuurlandschap ingebedde verblijfplaatsen is Valmeinier het ideale bergstation. Er is vanalles voor een aangenaam verblijf, met een brede waaier aan kroegen en restaurants, maar ook alle nodige winkels voor glijsporten (verhuur van skimateriaal, individuele en groepslessen, winkels voor uitrustingen).

Goed om te weten: een modern station
Het station is erg recent, aangezien hij het laatst opgerichte station van de Maurienne-vallei is, en heeft moderne accommodaties aan de voet van de pistes.

Het skigebied van Valmeinier
Vanuit het station, gelegen op 1800 m hoogte, kunnen skiërs het gebied Galibier-Thabor en zijn uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw gedurende het hele seizoen ontdekken. Dankzij zijn ligging in het hart van het Nationaal Park van de Vanoise en van Les Écrins kunnen sneeuwliefhebbers ook genieten van het landschap en van veel zon.
En om steeds maar meer te bieden aan de vakantiegangers is zijn skigebied verbonden met dat van het station van Valloire, waardoor iedereen kan genieten van 150 kilometer gevarieerde en voor verschillende niveaus toegankelijke pistes.

Valmeinier biedt zowel een prachtig kader als moderne en efficiënte uitrustingen aan. Een ideale mix om van uw verblijf in de bergen te genieten. Kom ontdekken wat het station voor u in petto, inclusief onze Skisetwinkels aan de voet van de pistes.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Valmeinier een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

U wilt uw ski's huren in Valmeinier, ontdek dan onze andere skigebieden in Les Cerces : skioord Montgenèvre, skioord Valfréjus, skioord Valloire. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Top Ski I
Top Ski I
Area : --
Adres : Hôtel les Carrettes
Top Ski I I
Top Ski I I
Area : --
Adres : Les Lumières des Neiges 2
Top Ski I I I
Top Ski I I I
Area : --
Adres : Le Renne
Top Ski V
Top Ski V
Area : --
Adres : Le Grand Panorama 1