Skiverhuur : Valmeinier
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Mist
Temperaturen
-5° / 3°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Valmeinier

1430 m - 2600 m
150
10
30
Pistes: 2028329

Valmeinier, een “ski’s aan de voeten”-skidorp
Valmeinier bevindt zich op 1500 meter hoogte, tussen de noordelijke en de zuidelijke Alpen. Het is een skistation met talrijke diensten (skiverhuur, winkels, enz.) op een hoogte van 1800 m en biedt een “ski’s aan de voeten”-verblijf aan.

De charme van een bergdorp
Met zijn vrijstaande chalets en goed in het natuurlandschap ingebedde verblijfplaatsen is Valmeinier het ideale bergstation. Er is vanalles voor een aangenaam verblijf, met een brede waaier aan kroegen en restaurants, maar ook alle nodige winkels voor glijsporten (verhuur van skimateriaal, individuele en groepslessen, winkels voor uitrustingen).

Goed om te weten: een modern station
Het station is erg recent, aangezien hij het laatst opgerichte station van de Maurienne-vallei is, en heeft moderne accommodaties aan de voet van de pistes.

Het skigebied van Valmeinier
Vanuit het station, gelegen op 1800 m hoogte, kunnen skiërs het gebied Galibier-Thabor en zijn uitzonderlijke hoeveelheid sneeuw gedurende het hele seizoen ontdekken. Dankzij zijn ligging in het hart van het Nationaal Park van de Vanoise en van Les Écrins kunnen sneeuwliefhebbers ook genieten van het landschap en van veel zon.
En om steeds maar meer te bieden aan de vakantiegangers is zijn skigebied verbonden met dat van het station van Valloire, waardoor iedereen kan genieten van 150 kilometer gevarieerde en voor verschillende niveaus toegankelijke pistes.

Valmeinier biedt zowel een prachtig kader als moderne en efficiënte uitrustingen aan. Een ideale mix om van uw verblijf in de bergen te genieten. Kom ontdekken wat het station voor u in petto, inclusief onze Skisetwinkels aan de voet van de pistes.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Valmeinier een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Ecole de Ski Français - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:15am to 11:45am and from 1:45pm to 4:15pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 43 € / day - 25 € ½ day
Galipette 1 - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Sunday to Friday from 8:30am to 5:30pm
Prices: 59 € / day - 33 € / ½ day - 10 € / hour
Dining hall: no
Club des Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 4:00pm
Prices: from 20€ ½ day
Dining hall: no