Sluiten
Kosteloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie
Skiverhuur : Fieberbrunn
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Fieberbrunn

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Fieberbrunn de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Fieberbrunn, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Fieberbrunn hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Fieberbrunn, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Fieberbrunn zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Fieberbrunn een ongeloofelijk skigebied aan. Fieberbrunn is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Fieberbrunn een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Fieberbrunn te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Fieberbrunn komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik