Hoogte
1394-2850 m
Alpineskiën
111 Km
Noords skiën
70 Km
Skiliften
15
Skipistes
131610

Skiverhuur Nauders

Nauders, skiën voor iedereen
Nauders, een historisch dorp in een bosrijke vallei van Oostenrijk, is een skistation dat geschikt is voor elk type skiër. Grote beginnelingen, ontluikende skiërtjes en ervaren skiërs kunnen er een onvergetelijke skihuur doen.

Drie landen in één
Het gebied van Nauders, dat op de grens tussen Zwitserland, Italië en Oostenrijk ligt, bevindt zich op de voornaamste bergkam van de Alpen, op 1394 meter hoogte, waardoor er gegarandeerd veel sneeuw is. Met zijn 13 skiliften, 41 pistes, 2 snowparks en 5 off-piste routes, waaronder de indrukwekkende Gueser Kopf op 2745 meter hoogte, trekt het station zowel ervaren skiërs als gezinnen aan. Het gebied beschikt immers over talrijke makkelijke pistes voor beginners, een oefenterrein en zelfs een park dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen, met een sneeuwtunnel, een bultenpiste en een mini-snowpark. Nauders is trouwens meerdere keren beloond geweest voor de kwaliteit van zijn pistes. U kunt er dus van op aan dat u er van alle glijgeneugten kunt genieten.

Goed om te weten: de geneugten van rodelen
Nauders heeft de langste rodelpiste van Tirol: 8 km puur plezier met het hele gezin zijn binnen handbereik! U kunt al het nodige materiaal in de winkels voor verhuur van skimateriaal in het station vinden.

Wat doen in Nauders?
Door zijn unieke ligging kunt u in Nauders van de legendarische gastvrijheid van Tirol en van het goede leven genieten. Ontspan na een dag op de pistes op het zonnige terras van een kroeg of proef de heerlijke, traditionele gerechten in de vele restaurants van het dorp!

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Nauders voor de Skisetwinkels! Aan de voet van uw verblijfplaats of van de pistes vindt u steeds één van onze buurtwinkels.

De winkels in het skioord
Filirent for Sports
Filirent for Sports
Area : --
Adres : Dr. Tschiggfreystr. 407