Hoogte
1200-2550 m
Alpineskiën
150 Km
Noords skiën
20 Km
Skiliften
46
Skipistes
2239178

Skiverhuur Saint François Longchamp

Saint-François Longchamp (1450 meter hoogte), gelegen op de Col de la Madeleine, is een skistation met een prachtig uitzicht op de massieven van de Mont-Blanc en de Oisans. Zijn skigebied is rechtstreeks met de ski’s aan de voeten verbonden met dat van Valmorel, wat zorgt voor een gebied van 160 km bewegwijzerde pistes die dagelijks onderhouden worden en geschikt zijn voor skiërs van alle niveaus. Liefhebbers van freestyle en veel sensatie kunnen zich vermaken in 1 snowpark, met een slopesstyle en een boardercross.

Kinderen, daarentegen, kunnen ingeschreven worden in de verschillende clubs, waar ze de geneugten van wintersporten kunnen ontdekken. Saint-François Longchamp biedt ook andere gezinsactiviteiten aan met o.a. hondensleetochten in het hart van het Grand Domaine, sneeuwschoenwandelingen, parapentevluchten en vele andere animaties voor zowel de jongsten als de minder jonge mensen onder ons. Voor uw comfort en vertier beschikt het station over meerdere voorzieningen, zoals een wellnessruimte, maar ook plaatselijke winkels waar u de specialiteiten van de Savoie kunt ontdekken. Saint-François Longchamp, een milieubewust station, maakt er een erezaak van om het milieu te respecteren. Alle gebouwen zijn zo bedacht dat ze passen in de omgeving en er werd een beleid rond afvalscheiding voor zowel de plaatselijke inwoners als de toeristen uitgedacht.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Saint-François Longchamp een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

De winkels in het skioord
L'Eterlou Sports
L'Eterlou Sports
Area : --
Adres : La Madeleine
Ski Shop du Hameau
Ski Shop du Hameau
Area : --
Adres : Le Hameau
Sno 2
Sno 2
Area : --
Adres : Immeuble Le Frêne