Skiverhuur : Saint François Longchamp
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-2° / 4°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Saint François Longchamp

1200 m - 2550 m
150
20
46
Pistes: 2239178

Saint-François Longchamp (1450 meter hoogte), gelegen op de Col de la Madeleine, is een skistation met een prachtig uitzicht op de massieven van de Mont-Blanc en de Oisans. Zijn skigebied is rechtstreeks met de ski’s aan de voeten verbonden met dat van Valmorel, wat zorgt voor een gebied van 160 km bewegwijzerde pistes die dagelijks onderhouden worden en geschikt zijn voor skiërs van alle niveaus. Liefhebbers van freestyle en veel sensatie kunnen zich vermaken in 1 snowpark, met een slopesstyle en een boardercross.

Kinderen, daarentegen, kunnen ingeschreven worden in de verschillende clubs, waar ze de geneugten van wintersporten kunnen ontdekken. Saint-François Longchamp biedt ook andere gezinsactiviteiten aan met o.a. hondensleetochten in het hart van het Grand Domaine, sneeuwschoenwandelingen, parapentevluchten en vele andere animaties voor zowel de jongsten als de minder jonge mensen onder ons. Voor uw comfort en vertier beschikt het station over meerdere voorzieningen, zoals een wellnessruimte, maar ook plaatselijke winkels waar u de specialiteiten van de Savoie kunt ontdekken. Saint-François Longchamp, een milieubewust station, maakt er een erezaak van om het milieu te respecteren. Alle gebouwen zijn zo bedacht dat ze passen in de omgeving en er werd een beleid rond afvalscheiding voor zowel de plaatselijke inwoners als de toeristen uitgedacht.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Saint-François Longchamp een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren.

Kinderopvang & Skilessen
Club Piou-Piou (ESF) - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 40 € ½ day
Club Marmotton (ESF) - Ski School
From: 4 ½ years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 33.50€ / day - 23€ /morning - 20€ / afternoon
Garderie La Maison des enfants - Kinderopvang
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 17€ 1/2 day - 34€ / day
Dining hall: No
La Maison des Enfants - Kinderclubs
From: 3 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: 17€ 1/2 day - 34€ / day
Dining hall: no