Hoogte
620-1957 m
Alpineskiën
279 Km
Noords skiën
26 Km
Skiliften
91
Skipistes
13412817

Skiverhuur Westendorf

Westendorf, de charme van Oostenrijk
Westendorf is een typisch, klein skistation in de streek van Tirol dat zowel innemend als gezellig is. Het station heeft eenvoudige pistes die zeer toegankelijk zijn voor beginners, maar van waaruit u ook het gebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental kunt bereiken om uw skimogelijkheden uit te breiden en moeilijkere pistes af te dalen.

Een beperkt gebied, maar met vele mogelijkheden
Het eigen, vrij beperkte gebied is enkel geschikt voor beginnende skiërs, maar maakt alles goed dankzij het zeer volledige aanbod van skiverhuur. Dankzij de talrijke verbindingen kunnen gevorderde skiërs die op zoek zijn naar grotere gebieden en meer technische pistes zich ook naar het meer uitgestrekte skigebied van SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental begeven, dat ongeveer 250 kilometer pistes te bieden heeft.

Goed om te weten:
Het gebied van SkiWelt en zijn nachtelijke pistesIn alle stations van het gebied zijn er indrukwekkend veel dienstverlenings- en glijmogelijkheden (skilessen, skiverhuur, snowparks, enz.). Maar wat sneeuwliefhebbers het meest zal verbazen en bekoren zijn de verschillende verlichte pistes waarop er ‘s nachts geskied kan worden.

Een station met een onweerstaanbare charme
Geen enkele bezoeker van Westendorf kan het ontkennen: het station is bijzonder te noemen dankzij zijn karakter en zijn typisch Tiroolse bergarchitectuur. In het station, dat ook bekend staat om zijn gastvrijheid en zijn vriendelijkheid, kunt u genieten van de geneugten van de sneeuw in een wilde en beschermde, natuurlijke omgeving en van de après-ski aan het einde van de dag in het hart van een bruisend station.

Westendorf bekoort iedereen dankzij zijn charme, zijn vriendelijkheid en zijn aanzienlijke glijmogelijkheden. Een ideaal station om naartoe te trekken en waar al het nodige voor een geslaagde bergvakantie te vinden is, zoals één van onze Skisetwinkels voor skiverhuur, aan de voet van de pistes.

De winkels in het skioord
Skiverleih Snowsports Westendorf
Skiverleih Snowsports Westendorf
Area : --
Adres : Snowsports Westendorf Schulgasse 15