Skiverhuur : Belle Plagne
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Partly Cloudy
Temperaturen
-4° / 6°
Last significant snowfall
donderdag 26 mrt.

Belle Plagne

1200 m - 3250 m
425
153
160
Pistes: 111296537

Belle Plagne, een gezinsvriendelijk station zowel 's zomers als 's winters
Het station Belle Plagne, gelegen in de Savoie, maakt deel uit van het uitgestrekte gebied van La Plagne, dat indruk maakt door de uitgestrektheid van zijn gebied en de verscheidenheid van de beschikbare pistes. Dit typische dorpje in de Savoie is erg hartelijk en gezellig en ligt op 2050 m hoogte, op de flank van de berg.

Een station met charme
Belle Plagne, dat zijn naam goed draagt, bestaat uit kleine, stenen en houten accommodaties en winkels in een traditionele stijl (kruidenierswinkel, verhuur van skimateriaal, enz.), die het station charmant en authentiek maken. In het volledig autovrije station kunt u genieten van een rustig verblijf in de zuivere berglucht. De accommodaties bevinden zich allemaal vlakbij de pistes, zodat u met de ski’s aan de voeten kunt vertrekken. Een erg gewaardeerde luxe voor liefhebbers van glijsporten.

Wat doen in Belle Plagne?
Zijn skigebied bestaat uit bijna 175 km pistes, waaronder 9 groene, 73 blauwe, 34 rode en 19 zwarte pistes.

Goed om te weten: Belle Plagne is verbonden met het skigebied Paradiski
Eenmaal het gebied van La Plagne afgewerkt, kunnen liefhebbers van glijsporten zich naar het gebied Paradiski, het tweede grootste skigebied ter wereld, begeven om zich uit te leven op de 425 km beschikbare pistes. Doe uw gehuurd skimateriaal aan, klaar, actie!

Het station heeft ook een groot winkelcentrum dat alle commerciële activiteiten samenbrengt die nuttig zijn voor het skiën (uitrusting, verhuur van skimateriaal, verkoop van sportkleding en accessoires, enz.), een olympische bobsleepiste en allerlei andere, niet te missen animaties.

Met zijn enorm groot gebied en zijn natuurlijke kader brengt het station groot en klein in verrukking. Reserveer daarom meteen uw verblijf en kies voor één van onze Skisetwinkels in Belle Plagne, die gunstig gelegen zijn vlakbij uw verblijfplaats of aan de voet van de pistes, voor de huur van uw ski’s.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
ESF Plagne Montalbert - Ski School
From: 3 years old
Openning hours: Sunday to Friday from 9:15am to 12:00pm and from 2:00pm to 4:45pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): 54 € / day - 41 € / ½ day
Garderie Les Marmottons - Kinderopvang
From: 18 months old
Openning hours: Everyday from 9:00am-12:00pm et 1:30pm-5:00pm
Prices: from 40 € / day - 27 € ½ day
Dining hall: Yes