Hoogte
600-2500 m
Alpineskiën
77 Km
Noords skiën
10 Km
Skiliften
37
Skipistes
313313

Skiverhuur Kaltenbach

Kaltenbach, in het hart van het Zillertal
Kaltenbach, een Tirools dorpje in het hart van de Zillervallei, geeft rechtstreeks toegang tot de grootste gebieden van de streek. Daarom is het de ideale plek om de huur van uw skimateriaal te reserveren!

Nachtskiën in Kaltenbach
Kaltenbach, gelegen op 558 m hoogte en op 30 km van de gletsjer van Hintertux, biedt u een rechtstreekse toegang tot het skigebied van Ski-Optimal aan, met het hoogste punt op 2376 m, dankzij de skiliften. Zo kunt u makkelijk de 181 km pistes van Hochfügen-Hochzillertal of het meer gezinsvriendelijke gebied van Spieljoch bereiken. Kaltenbach staat echter vooral bekend om zijn nachtskiën. Laat u in de winkels voor skiverhuur informeren over de openingsdagen en -tijden van de verlichte pistes!

Waar verblijven in Kaltenbach?
Kaltenbach, een oud boerendorp, telt vandaag ongeveer 130 accommodaties. Dit rustige en ontspannende station met een snelle toegang tot de pistes is perfect om zich te ontspannen aan het einde van de dag.

Wat doen in Kaltenbach?
Naast de verlichte pistes en skiliften beschikt Kaltenbach over al het nodige om u een optimaal verblijf te bezorgen. Verder zijn er ook vele winkels voor skiverhuur waar u zich kunt uitrusten, een tiental restaurants, waaronder de beste bergrestaurants van de streek, en talrijke kroegen aan de rand van de pistes voor uw après-ski-avonden.

Goed om te weten: een uitverkoren station in de zomer
Kaltenbach trekt ook in de zomerperiode heel wat toeristen aan. Het station heeft immers één van de beste avonturenparken van Tirol (met een adembenemend boom- en muurklimparcours) en is het vertrekpunt van vele mountainbike- en wandelwegen.

Kom een sportieve en ontspannende vakantie doorbrengen in het hart van de Zillervallei en kies voor het station van Kaltenbach!

U wilt uw ski's huren in Kaltenbach, ontdek dan onze andere skigebieden in Tuxer Alpen : skioord Fügen, skioord Hochfügen, skioord Hochzillertal, skioord Penken, skioord Steinach am Brenner, skioord Tux, skioord Zell am Ziller. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Sport Stock GmbH
Sport Stock GmbH
Area : --
Adres : Postfeldstrasse 7