Hoogte
1550-2450 m
Skipistes
1491

Skiverhuur Garmisch-Partenkirchen

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Garmisch-Partenkirchen de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Garmisch-Partenkirchen, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Garmisch-Partenkirchen hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Garmisch-Partenkirchen, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Garmisch-Partenkirchen zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Garmisch-Partenkirchen een ongeloofelijk skigebied aan. Garmisch-Partenkirchen is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Garmisch-Partenkirchen een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Garmisch-Partenkirchen te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Garmisch-Partenkirchen komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Skiverleih Garmisch
Skiverleih Garmisch
Area : --
Adres : Zugspitzstr. 68