Hoogte
1500-3330 m
Alpineskiën
177 Km
Noords skiën
5 Km
Skiliften
39
Skipistes
646548

Skiverhuur Verbier

Verbier, charme en luxe in de bergen

Gelegen op 1.500 meter hoogte, in het hart van de Alpen en op een zonnig plateau, is Verbier een van de meest exclusieve resorts ter wereld. Als traditioneel dorp bij uitstek combineert het resort de charme van het grandioze landschap met het comfort van de aangeboden diensten: trendy restaurants en hotels, skiverhuur, materiaalverkoop en een dicht nachtleven.

Een uitzonderlijke wintersportplaats in een ongerepte omgeving

Verbier ligt in het kanton Wallis in Zwitserland. Bekend om zijn zon en adembenemende landschap is Verbier een paradijs voor freeriders maar vooral voor alle vakantiegangers die op zoek zijn naar een levendige en kosmopolitische bergbestemming.

Het resort bestaat uit prachtige traditionele chalets en is in totale harmonie met de natuurlijke omgeving, wat het een ongelooflijke charme geeft. En aan het eind van de dag stromen de terrassen en restaurants vol voor onvergetelijke momenten van ontspanning.

Verbier en het gebied van de 4 Valleien

Als toegangspoort tot het skigebied van de 4 Valleien biedt Verbier toegang tot meer dan 400 kilometer pistes en 82 skiliften. Maar wat zijn eigen domein betreft, biedt Verbier zijn bezoekers iets minder dan 200 pistekilometers en 34 skiliften.

Goed om te weten: een breed scala aan activiteiten

Naast de geneugten van het skiën en winkelen (skiverhuur, materiaal, enz.), biedt Verbier de bezoekers de mogelijkheid om musea te bezoeken, te genieten van het overdekte zwembad, de sauna of de kunstgalerijen te ontdekken.

Kosmopolitisch en luxueus, de badplaats Verbier is een waar wit paradijs. Met zijn grandioze bergtoppen en authentieke charme verrukt het alle skiërs en snowboarders die er langskomen. Het aanbod van diensten en winkels voor skiverhuur is compleet en zeer dicht, zodat iedereen kan vinden wat hij nodig heeft.

De winkels in het skioord
Backside
Backside
Area : --
Adres : Rue de Ransou 191b Case Postale 165
Mountain Air Place Blanche
Mountain Air Place Blanche
Area : --
Adres : Rue de Médran 77
Mountain Air Place Centrale
Mountain Air Place Centrale
Area : --
Adres : Local commercial Place Centrale 2