Hoogte
1300-3600 m
Alpineskiën
220 Km
Noords skiën
20 Km
Skiliften
48
Skipistes
19421810

Skiverhuur Les Deux Alpes

Les 2 Alpes bevindt zich tussen de bergtoppen van La Meije, La Muzelle en Les Écrins en geniet een internationale bekendheid dankzij een gebied waarvan het hoogste punt op 3600 m ligt. In het skistation kunt u het hele jaar door skiën op natuurlijke sneeuw en kunt u met de ski’s aan de voeten naar uw accommodatie terugkeren na een dag op de pistes. U kunt ook gebruikmaken van allerlei diensten langs een prachtige, 2 km lange laan met vele winkels, restaurants, kroegen,...

Les 2 Alpes, dat zijn vooral 227 km bewegwijzerde pistes in een gebied van 430 hectare. In totaal zijn er 102 skipistes, waarvan 27 groene pistes, 45 blauwe pistes, 17 rode pistes en 13 zwarte pistes, die op u wachten! Bovendien beschikt het station over een wereldwijd bekend snowpark met een Pipe Magician, een Zaugg, een turbine en nog veel meer.

In Les Deux Alpes kunt u deelnemen aan talrijke atypische après-ski-activiteiten: Prachtige tandemvluchten maken met een parapente, sneeuwschoenwandelen of de prachtige ijsgrot op 3400 meter hoogte bewonderen. U kunt zich ook ontspannen in de spa van het station, waar u kunt kiezen voor een massage of zich kunt afzonderen in een zintuiglijke ontspanningsstoel.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Les Deux Alpes een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren. Ontdek ook de andere wijken in Les Deux Alpes: Deux Alpes Venosc, Deux Alpes Village en Deux Alpes Centre.

De winkels in het skioord
Belambra exclusiv. les Crêtes
Belambra exclusiv. les Crêtes
Area : --
Adres : 1 promenade des Ecrins Les Deux Alpes 1800
Brun Sports
Brun Sports
Area : --
Adres : 5 Place des Deux Alpes
Hibernatus
Hibernatus
Area : --
Adres : 116 av. de la Muzelle
Les Clarines MMV
Les Clarines MMV
Area : --
Adres : 9 Rue du Rouchas Les Clarines
Skiset Slide Planet Centre Station
Skiset Slide Planet Centre Station
Area : --
Adres : 82 avenue de la Muzelle
Skiset Vallée Blanche
Skiset Vallée Blanche
Area : --
Adres : 33 Avenue de la Muzelle