Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1300-3600 m
Alpineskiën
220 Km
Noords skiën
20 Km
Skiliften
48
Skipistes
19421810

Skiverhuur Les Deux Alpes

Les 2 Alpes bevindt zich tussen de bergtoppen van La Meije, La Muzelle en Les Écrins en geniet een internationale bekendheid dankzij een gebied waarvan het hoogste punt op 3600 m ligt. In het skistation kunt u het hele jaar door skiën op natuurlijke sneeuw en kunt u met de ski’s aan de voeten naar uw accommodatie terugkeren na een dag op de pistes. U kunt ook gebruikmaken van allerlei diensten langs een prachtige, 2 km lange laan met vele winkels, restaurants, kroegen,...

Les 2 Alpes, dat zijn vooral 227 km bewegwijzerde pistes in een gebied van 430 hectare. In totaal zijn er 102 skipistes, waarvan 27 groene pistes, 45 blauwe pistes, 17 rode pistes en 13 zwarte pistes, die op u wachten! Bovendien beschikt het station over een wereldwijd bekend snowpark met een Pipe Magician, een Zaugg, een turbine en nog veel meer.

In Les Deux Alpes kunt u deelnemen aan talrijke atypische après-ski-activiteiten: Prachtige tandemvluchten maken met een parapente, sneeuwschoenwandelen of de prachtige ijsgrot op 3400 meter hoogte bewonderen. U kunt zich ook ontspannen in de spa van het station, waar u kunt kiezen voor een massage of zich kunt afzonderen in een zintuiglijke ontspanningsstoel.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Les Deux Alpes een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren. Ontdek ook de andere wijken in Les Deux Alpes: Deux Alpes Venosc, Deux Alpes Village en Deux Alpes Centre.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
Brun Sports
Brun Sports
Area : Centre/center Station
Adres : 5 Place des Deux Alpes
Hibernatus
Hibernatus
Area : Centre/center Station
Adres : 116 av. de la Muzelle
Le Panorama exclusiv. MMV
Le Panorama exclusiv. MMV
Area : Centre/center Station
Adres : 7 Route du Champame
Les Clarines MMV
Les Clarines MMV
Area : Centre/center Station
Adres : 9 Rue du Rouchas Les Clarines
Skiset Slide Planet Centre Station
Skiset Slide Planet Centre Station
Area : Centre/center Station
Adres : 82 avenue de la Muzelle
Skiset Vallée Blanche
Skiset Vallée Blanche
Area : Les 2 Alpes 1800
Adres : 33 Avenue de la Muzelle
Sports Village
Sports Village
Area : Les 2 Alpes 1800
Adres : Place des Ecrins