Skiverhuur : Les Deux Alpes
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
vr 18
Weer
Fog
Temperaturen
-5° / 4°
Last significant snowfall
dinsdag 02 dec.

Les Deux Alpes

1300 m - 3600 m
220
20
48
Pistes: 19421810

Les 2 Alpes bevindt zich tussen de bergtoppen van La Meije, La Muzelle en Les Écrins en geniet een internationale bekendheid dankzij een gebied waarvan het hoogste punt op 3600 m ligt. In het skistation kunt u het hele jaar door skiën op natuurlijke sneeuw en kunt u met de ski’s aan de voeten naar uw accommodatie terugkeren na een dag op de pistes. U kunt ook gebruikmaken van allerlei diensten langs een prachtige, 2 km lange laan met vele winkels, restaurants, kroegen,...

Les 2 Alpes, dat zijn vooral 227 km bewegwijzerde pistes in een gebied van 430 hectare. In totaal zijn er 102 skipistes, waarvan 27 groene pistes, 45 blauwe pistes, 17 rode pistes en 13 zwarte pistes, die op u wachten! Bovendien beschikt het station over een wereldwijd bekend snowpark met een Pipe Magician, een Zaugg, een turbine en nog veel meer.

In Les Deux Alpes kunt u deelnemen aan talrijke atypische après-ski-activiteiten: Prachtige tandemvluchten maken met een parapente, sneeuwschoenwandelen of de prachtige ijsgrot op 3400 meter hoogte bewonderen. U kunt zich ook ontspannen in de spa van het station, waar u kunt kiezen voor een massage of zich kunt afzonderen in een zintuiglijke ontspanningsstoel.

Kies voor de huur van uw skimateriaal in Les Deux Alpes een winkel uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder om meteen uw skimateriaal tegen verlaagde prijs te huren. Ontdek ook de andere wijken in Les Deux Alpes: Deux Alpes Venosc, Deux Alpes Village en Deux Alpes Centre.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
Crèche Le Petit Bonhomme de Neige - Kinderopvang
From: 6 months old
Openning hours: Everyday from 8:30am to 5:30pm
Prices: 33 € / day - 18 € / morning - 19 € / afternoon
Dining hall: yes
Club Piou Piou - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9.15 to 5 pm
Prices: 44 € / morning - 39 € / afternoon
Dining hall: yes