Skiverhuur : Sainte Foy en Tarentaise
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Sainte Foy en Tarentaise

1550 m - 2620 m
35
10
6
Pistes: 1563

Het dorp Sainte-Foy en Tarentaise ligt in het hart van de Tarentaise, op de rechteroever van de Haute-Isère, op een hoogte van 813 meter. Sainte-Foy ligt tussen de grote gebieden van de Tarentaisevallei (Val d’Isère, La Rosière, les Arcs, Tignes en la Plagne) en beschikt over 15 pistes die geschikt zijn voor skiërs en snowboarders van alle niveaus en die zich uitstrekken over 30 km puur plezier. Dit skigebied op mensenmaat, dat noordwestelijk gericht is, heeft zeer kwaliteitsvolle sneeuw dat vaak gewaardeerd wordt door professionele skiërs. Bovendien zijn er voor de allerdappersten prachtige routes met grote hoogteverschillen, zoals de noordkant van de Fogliettaz (1700 meter hoogteverschil) en de Monal. De jongste skiërs kunnen plezier maken in de ‘club de P’tits Trappeurs”, waar er allerlei activiteiten georganiseerd worden. U kunt er vooral genieten van de prachtige uitzichten op de Mont-Blanc en de vallei van de Haute Tarentaise vanaf de top van de pistes.

Sainte-Foy en Tarentaise, dat is vooral een wijze mengeling tussen tradities uit de Savoie en comfort in een hartelijke sfeer. Het station biedt bovendien andere activiteiten naast alpineskiën aan, zoals sneeuwschoenwandelen, begeleide bezoeken aan het dorp, een wellness- en fitnesscentrum, heliskiën, leuke avondlijke afdalingen bij fakkellicht met het hele ESF-team en concerten.

Kies nu uw winkel voor skiverhuur in Sainte-Foy en Tarentaise uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
Kinderopvang & Skilessen
ESF sainte foy tarentaise - Ski School
From: 4 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Tryst place: Ski school / Front de neige
Price for group lessons (children): from 38.20€ ½ day
Les P'tits Trappeurs - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 8:45am to 4:45pm
Prices: 45 € / day - 24 € ½ day - 11 € / hour
Dining hall: Yes
Club Piou Piou (ESF) - Kinderclubs
From: 3 years old
Openning hours: Everyday from 9:00am to 5:00pm
Prices: from de 50.40€ 1/2 day
Dining hall: no