Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1550-2620 m
Alpineskiën
35 Km
Noords skiën
10 Km
Skiliften
6
Skipistes
1563

Skiverhuur Sainte Foy en Tarentaise

Het dorp Sainte-Foy en Tarentaise ligt in het hart van de Tarentaise, op de rechteroever van de Haute-Isère, op een hoogte van 813 meter. Sainte-Foy ligt tussen de grote gebieden van de Tarentaisevallei (Val d’Isère, La Rosière, les Arcs, Tignes en la Plagne) en beschikt over 15 pistes die geschikt zijn voor skiërs en snowboarders van alle niveaus en die zich uitstrekken over 30 km puur plezier. Dit skigebied op mensenmaat, dat noordwestelijk gericht is, heeft zeer kwaliteitsvolle sneeuw dat vaak gewaardeerd wordt door professionele skiërs. Bovendien zijn er voor de allerdappersten prachtige routes met grote hoogteverschillen, zoals de noordkant van de Fogliettaz (1700 meter hoogteverschil) en de Monal. De jongste skiërs kunnen plezier maken in de ‘club de P’tits Trappeurs”, waar er allerlei activiteiten georganiseerd worden. U kunt er vooral genieten van de prachtige uitzichten op de Mont-Blanc en de vallei van de Haute Tarentaise vanaf de top van de pistes.

Sainte-Foy en Tarentaise, dat is vooral een wijze mengeling tussen tradities uit de Savoie en comfort in een hartelijke sfeer. Het station biedt bovendien andere activiteiten naast alpineskiën aan, zoals sneeuwschoenwandelen, begeleide bezoeken aan het dorp, een wellness- en fitnesscentrum, heliskiën, leuke avondlijke afdalingen bij fakkellicht met het hele ESF-team en concerten.

Kies nu uw winkel voor skiverhuur in Sainte-Foy en Tarentaise uit, uw reisdatums, en klik vervolgens op Verder.

In dit skigebied,
Skiset helpt u bij het maken van de juiste keuze:
met een speciale scanner maken we een 3D-voetscan!
Niet alleen de schoenmaat is van belang, tijdens de voetanalyse die slechts 5 seconden duurt, wordt gekeken naar lengte, breedte, volume en voetboog.
Skiset Scanfeet
De winkels in het skioord
LG SPORTS
LG SPORTS
Area : --
Adres : la Bataillette - Résidence La Chapelle
Sainte Foy Sports
Sainte Foy Sports
Area : --
Adres : Résidence les Fermes de Sainte Foy