Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1350-2277 m
Alpineskiën
100 Km
Skiliften
38
Skipistes
547417

Skiverhuur Morgins

Morgins is een resort in de Zwitserse Alpen, in de Illiez vallei, aan de Franse grens. Het is een actief en tegelijk ontspannend familieoord en de slogan spreekt voor zich: "Morgins, mijn zuurstof". Het resort ligt op 1300 meter hoogte, is omgeven door dennenbossen en bestaat uit talrijke chalets en oude gebouwen die het zijn charme geven.
Het resort maakt deel uit van het Portes du Soleil skigebied met 11 andere resorts. Dit gebied biedt 650 km aan pistes met voor elk wat wils. Het gebied is het hele seizoen (april) optimaal besneeuwd tot groot genoegen van de vakantiegangers.


Kinderen en beginners kunnen het skiplezier ontdekken op de gemakkelijkste pistes van het skigebied en tijdens hun verblijf vooruitgang boeken. Terwijl de oudere kinderen en ervaren skiërs het hele gebied met talrijke moeilijkheden en andere technische punten kunnen afdalen om maximaal plezier te beleven. De sportievelingen kunnen zich uitdagen op het Audi Skicross Park (automatische start) en hun suprematie en techniek tonen aan familie en vrienden. Of u nu op de pistes in het skioord of in de rest van het gebied bent, u hebt een ongelooflijk uitzicht op het massief van de Dents du Midi.
Naast skiën zijn er 20 km langlaufloipes en 15 gemarkeerde routes voor sneeuwschoenwandelen. Morgins biedt vele andere activiteiten dan skiën, u kunt gaan curlen en schaatsen. U kunt ook paragliding proberen.


Na het skiën kunt u kiezen voor een laatste inspanning met Ski joëring of Devalkart. De tweede optie is een ontspannende avond in de spa en vervolgens een meer levendige avond in de bars en restaurants van het resort, evenals de skiverhuur winkels en boetieks.


Voor uw skiverhuur kiest u onze RS Equipement winkel, ideaal gelegen aan de voet van uw verblijf, direct aan de piste.

De winkels in het skioord
J&J Sport 2
J&J Sport 2
Area : --
Adres : Route de France 2