Sluiten
Kosteloos annuleren tot 24 uur voor vertrek. 100% terugbetaald
Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie

Skiverhuur : Copper Mountain

Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Copper Mountain

2926 m - 3767 m
Pistes: 27314522

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Copper Mountain de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Copper Mountain, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Copper Mountain hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Copper Mountain, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Copper Mountain zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Copper Mountain een ongeloofelijk skigebied aan. Copper Mountain is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Copper Mountain een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Copper Mountain te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Copper Mountain komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik

Kinderopvang & Skilessen

Copper Mountain Ski and Ride School for children - Ski School

From: 3 years old
Openning hours: From 9.30am to 3.00pm
Tryst place: Not specified
Price for group lessons (children): $ 173,50 / day

Nursery - Copper Mountain Ski and Ride School - Kinderopvang

From: 2 months
Openning hours: From 8.30am to 4.30am
Prices: $ 90 / ½ day et $ 110 / day
Dining hall: Yes

Kids Club - Copper Mountain Ski and Ride School - Kinderclubs

From: 2 months
Openning hours: From 8.30am to 4.30am
Prices: $ 90 / ½ day et $ 110 / day
Dining hall: Yes

Snow Garden - Copper Mountain Ski and Ride School - Sneeuwtuin

From: 2 months
Openning hours: From 8.30am to 4.30am
Tryst place: Not specified
Prices: $ 90 / ½ day et $ 110 / day
Dining hall: Yes