Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten

Skiverhuur : Colorado Springs

Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

Colorado Springs

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Colorado Springs de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Colorado Springs, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Colorado Springs hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Colorado Springs, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Colorado Springs zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Colorado Springs een ongeloofelijk skigebied aan. Colorado Springs is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Colorado Springs een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Colorado Springs te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Colorado Springs komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik