Hoogte
1550-3450 m
Alpineskiën
300 Km
Noords skiën
30 Km
Skiliften
87
Skipistes
20674126

Skiverhuur Tignes Le lac

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Tignes Le lac de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Tignes Le lac, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Tignes Le lac hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Tignes Le lac, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Tignes Le lac zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Tignes Le lac een ongeloofelijk skigebied aan. Tignes Le lac is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Tignes Le lac een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Tignes Le lac te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Tignes Le lac komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Le Lac Mountain Story
Le Lac Mountain Story
Area : --
Adres : Le Palafour BP 38