Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : St. Michael im Lungau
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel

St. Michael im Lungau

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is St. Michael im Lungau de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in St. Michael im Lungau, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in St. Michael im Lungau hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in St. Michael im Lungau, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van St. Michael im Lungau zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt St. Michael im Lungau een ongeloofelijk skigebied aan. St. Michael im Lungau is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt St. Michael im Lungau een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft St. Michael im Lungau te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar St. Michael im Lungau komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik