Hoogte
1315-2600 m
Alpineskiën
140 Km
Noords skiën
18 Km
Skiliften
52

Skiverhuur San Cassiano

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is San Cassiano de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in San Cassiano, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in San Cassiano hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in San Cassiano, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van San Cassiano zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt San Cassiano een ongeloofelijk skigebied aan. San Cassiano is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt San Cassiano een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft San Cassiano te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar San Cassiano komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Alta Badia Skirental
Alta Badia Skirental
Area : --
Adres : Via Micura de rue 48
Alta Badia Skirental
Alta Badia Skirental
Area : --
Adres : Via Micura de rue 48