Door verder te surfen op deze site, accepteert u het gebruik van cookies voor statistische, dienstverlenende en reclamedoeleinden. Meer informatie. Meer informatie Sluiten
Skiverhuur : Rauris
Uw skihuur:
Skihuur t/m  
7e dag gratis, op aanvraag in de winkel
di 15
Weer
Clear/Sunny
Temperaturen
5° / 17°
Last significant snowfall
vrijdag 08 mrt.

Rauris

1550 m - 2450 m
32
10
Pistes: 1491

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Rauris de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Rauris, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Rauris hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Rauris, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Rauris zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Rauris een ongeloofelijk skigebied aan. Rauris is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Rauris een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Rauris te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Rauris komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

Vælg en butik
Kortingen het hele seizoen door
tot 50% korting
depending on shop
5% extra korting *
vanaf 4 gehuurde sets
Korting grote gezinnen
10% extra korting *
vanaf 10 gehuurde sets
Groepsaanbieding