Hoogte
1600-2500 m
Alpineskiën
40 Km
Skipistes
117116

Skiverhuur Porté Puymorens

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Porté Puymorens de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Porté Puymorens, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Porté Puymorens hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Porté Puymorens, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Porté Puymorens zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Porté Puymorens een ongeloofelijk skigebied aan. Porté Puymorens is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Porté Puymorens een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Porté Puymorens te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Porté Puymorens komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Top Glisse
Top Glisse
Area : --
Adres : Parking de la Vignole