Skiverhuur Plagne Soleil

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is Plagne Soleil de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in Plagne Soleil, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in Plagne Soleil hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in Plagne Soleil, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van Plagne Soleil zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt Plagne Soleil een ongeloofelijk skigebied aan. Plagne Soleil is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt Plagne Soleil een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft Plagne Soleil te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar Plagne Soleil komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

De winkels in het skioord
Plagne sport
Plagne sport
Area : --
Adres : Résidence CGH les Granges du Soleil
Skiset - Centre Station
Skiset - Centre Station
Area : --
Adres : Résidence Les Drus
Skiset Le Cervin
Skiset Le Cervin
Area : --
Adres : Résidence Le Cervin