Waar gaat u skiën?
Boek uw skimateriaal online!
Geniet van een korting
van -10 tot -50%
Aanbod voor gezinnen!
5% extra korting vanaf 4 packs.
Huurdata :
Bij de volgende stap kunt u voortaan voor iedere skiër verschillende huurdata kiezen. Het materiaal kunt u de dag ervoor ophalen. 7e dag gratis, op aanvraag in de winkel.
Hoogte
1050-2450 m
Alpineskiën
41 Km
Skiliften
9
Skipistes
8258

Skiverhuur See / Paznaun

Zin in sterke sensaties en fikse hap frisse lucht ? Dan is See / Paznaun de uitgelezen plaats. De uitzonderlijk goede en dikke sneeuwlaag in het uitgestrekte skigebied garandeert wintersportliefhebbers een droomvakantie. Het hooggelegen skistation bevindt zich midden in een prachtig natuurlandschap en beschikt over uitgebreide sport- en ontspanningsmogelijkheden. Winterpret verzekert! De vele skipistes in See / Paznaun, van de eenvoudige groene tot de indrukwekkende zwarte piste, staan open voor skiërs van alle niveaus. Ook liefhebbers van snowboarding, miniski, sleeën of sneeuwwandelingen kunnen in See / Paznaun hun hartje ophalen. Sneeuwpret staat vanzelfsprekend centraal in See / Paznaun, maar het ontbreekt zeker niet aan andere activiteiten. In dit gezellige en gezinsvriendelijke wintersportstation zijn er allerlei soorten activiteiten voor groot en klein. De schaatsbaan en de discotheek van See / Paznaun zijn er onovertroffen.

In zijn hartje centrum biedt See / Paznaun een ongeloofelijk skigebied aan. See / Paznaun is zowel een geschikt oord voor skiërs als snowboarders, voor zowel beginners als ervaren wintersporters. Zijn geweldige variatie in pistes, dat het toegankelijk maakt voor alle skiërs van ieder niveau, maakt See / Paznaun een populaire bestemming voor alle openlucht en sport liefhebbers.

Zijn reputatie heeft See / Paznaun te danken aan zijn familievriendelijkheid, door zijn toegankelijkheid voor skiërs van ieder leeftijd. Opdat allen kunnen genieten van vers sneeuw en een iddylisch gebied voor wintervakantie. Skiërs die naar See / Paznaun komen krijgen een familie resort en een warm gevoel.

U wilt uw ski's huren in See / Paznaun, ontdek dan onze andere skigebieden in Verwall : skioord Kappl, skioord St. Anton, skioord St. Christoph. Tot ziens op de pistes.
De winkels in het skioord
Sport Huber
Sport Huber
Area : --
Adres : Höferau 372